Nejste přihlášen/a.
Nejspíš Vám v zaměstnání provedli "roční zúčtování daně" za loňský rok. Nejspíš se v tom RZD promítlo daňové zvýhodnění na dítě za celý rok - to by odpovídalo leden-březen 3tis.
To jsem si myslela tez, ale muze byt rocni danovy bonus i prestoze mi vyplaci danovy bonus mesicni? (Kazdy mesic mam v kolonce danovy bonus par stovek), aby se nahodou nestala chyba a neobrala bych stat.
Podle mne to bude v pořádku. Pokud jste si za rok vydělala více než 48.000 Kč, lze daňový bonus uplatnit za celý rok - tedy i za měsíce, kdy jste ještě pro tohoto zaměstnavatele nepracovala. A pravděpodobně se Vám něco vrací i z odvedených záloh na daň.
Chcete-li mít klid, zajděte si za mzdovou účetní a nechte si její výpočet vysvětlit a doložit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.