Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mezinárodní Centrum Přepravy?

Od: accent* odpovědí: 57 změna:

Už se někdo setkal s touto firmou? Dnes mi přišel dopis s tímto listem oznamujícím doručení zásilky podmíněné zpětném zasláním potvrzení zpět na adresu: POŠTA SERVIS s.r.o P.O.Box 6 Valašské Klobouky. Pokud je to tatáž firma, co jsem našel na rejstříku, tak by měla mít sídlo snad v Lucembursku? Nic bližšího se mi nepovedlo zjistit, setkal se stímto dopisem už někdo? Nejsem si vědom nějaké objednávky z mé strany. Děkuji za názory :)

Mezinárodní Centrum Přepravy?

57 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahard
hodnocení

0x

Dnes jsem rovněž obdržela naprosto stejný dopis, který je podle mého názoru 100% podvodný,vylákat od důvěřivců minimálně 500 kč . Doporučuji neregovat. Bylo by dobré aby jim něgdo utnul tipec! Draha

kolkovzden

Já jsem take obdržela stejny dopis,ale nejsem si vědomá že bych něco v zahraničí objednávala,proto na to nebudu reagovat,asi je to podfuk,chtělo by to aby to policie vyšetřovala a ty darebáky zavčas chytli Zden.

lubosloos

Dobrý den vážení spoluobčané, také mi dnes přišel tento dopis i s odpovědní obálkou. Je tady hodně firem co lákají z lidí peníze a pošlou tam nějakou blbinu. Takže nereagovat! Jen vylákat peníze z lidí!

Mezinárodní Centrum Přepravy? #2
elis*

Proč jste to tedy vyplňoval?

lubosloos

Prvně jsem to vyplnil, pak hledal na netu co a kdo to je, poté zalepil a hodil do kamen s obálkou i dopisem od nich.

lucie*
hodnocení

0x

Dnes nám také přišel tento dopis, takže asi je jasné, že jsou to nějací podvodníci.

nicnedam
hodnocení

0x

Taky nám dnes přišel tento dopis, trháme ho a hážeme do koše, protože jsme si nic neobjednali a zas si dává někdo práci z nás tahat peníze. Nenechte se nikdo oblbnout. Po tlamě všem podvodníkům.

anony*
hodnocení

0x

Dnes nám přišlo úplně to samé, hlavně tam není ani žádný tel.číslo, tak jsem hledala na netu a tam taky nic až na tohle...takže to jsou určo podvodníci a házím to do kamen.

accent*
hodnocení

také jsem si to hned myslel. Nejhorší na tom je, že to přišlo rodičům a těm jsem to nemohl rozumně vysvětlit, že se jedná o podvod. Jo, drzost těchto "podnikatelů" nezná hranic. Jen se děsím, co se dá ještě vymyslet za lumpárnu.

miri*
hodnocení

0x

Dobrý den,právě jsem dnes tento dopis dostala také,ale at hledám na internetu,cokoliv,nic jsem nenašla,podle mého názoru je tohle podvod jako hrom.

bodyfox
hodnocení

0x

totéž mi přišlo dnes 24.3.2014 a také si nejsem vědoma toho, že bych si něco objednala, připadá mi to jako velký podvod a přemýšlím kde s tím zajít, snad i na policii, protože se jedná o zřejmý pokus o vylákání peněz a tedy krádež.co jinak s tím,hodit do koše a nereagovat a nechat zase okrádat lidi? poraďte. dík

anony*
hodnocení

0x

přesně...kdyby tam byl nějaký kontakt tak tam hned volám a dostali by takových jmen, ale nic se mi na netu nepodařilo najít...přišlo to tchýni, ale naštěstí ona tomu taky nevěřila, tak to prolítlo komínem

elis*
hodnocení

0x

Stejná zkušenost, dnes to přišlo rodičům. Myslím, že by se to měl nějak řešit, určitě se najde někdo, kdo naletí...

elis*

mamuska
hodnocení

0x

Také jsem dnes dostala stejný dopis!Firma z Valašských klobouk je zasílatelská firma doplńků stravy,ap.,nějaké vítamíny jsem od nich již měla objadnané ale teď jsem si ani já nic neobjednávala!

tonek
hodnocení

0x

Ano dnes 24.3.2014 maželka dostala to samé oznámení, někdo potřebuje na lidské hlouposti vydělat peníze.

V Městě Albrechticích je oslovených již více.

Tonek

ines

Zdravím,přesně,dnes 24.3.2014 jsem dostala naprosto stejný dopis.Ještě že se dá najít na netu zda již někdo něco podobného dostal,marně jsem si lámala hlavu co to může být.Tušila jsem nějakou křivárnu.Díky za vaše informace.Opravdu ti zmetci již nevědí jak lidi obrat o prachy.Jak si něco takového můžou dovolit? No čemu se divím u nás je možné všechno.In

andrea85
hodnocení

0x

Dnes jsem také stejný dopis obdržela a taky nic neobjednala. Zítra obvolávám celou rodinu, aby náhodou někdo nenaletěl. Starší lidi jsou důvěřiví a nechají se lehce napálit.

Andrea

vokac
hodnocení

0x

Právě hledám co je to za firmu. Rodičům přišel ten samý dopis.

radarova*
hodnocení

0x

Take mi to vcera prislo a nic o te firme jsem nenasla .A hlavne jsem si nic neobjednala .To zas bude urcite nejaky podvod

Mezinárodní Centrum Přepravy? #3

kocka*
hodnocení

0x

Jsem další, která dostala včera do schránky tuto výzvu. Určitě s tím zajdu na policii, do koše to rozhodně házet nebudu. Je třeba podvodníky najít a potrestat, jinak si příště vymyslí i něco horšího.

elis*

Také myslím, určitě by se to nemělo jen zahodit.

Ten pán ( Patrick Meunier - Luxemburk - Pontprierre, Rue de l´Ecole 5 ) má mimo této firmy Pošta Servis s.r.o. IČO: 24276022 ještě další:

ASTROLOGICKÉ PŘED/... IČO: 24274518

DREAM BODY s.r.o. IČO: 02011042.

,

elis*

Navíc jsem zjistila, že na poště Valašské Klobouky, kde má tato firma P.O.Box, od včereješka nestíhají zvedat telefony. Takže těchto zpráv o zapečetěném balíku dorazilo mezi lidi mraky a všechny včera.

elis*

Zkušenosti s odnoží této firmy:

Dobrý den, do dnešního dne jsem Vám zaplatila od počátku roku 5 000,-Kč a pořád mi jen slibujete a taháte ze mě další tisícovky. Dne 12.8.2013 jste mi poslali předpověď se třemi štastnými dny,na to jsem hned reagovala a dne 21.8.2013 jste poslali další dopis ve kterém mi píšete, že jsem neodpověděla a za toto sdělení jsem zase zaplatila 1 000,-Kč. Děláte si z lidí srandu..

Já jsem vloni dostal celkem 4 předpovědi,všechny jsem reklamoval a dodnes mi dluží 4000 kč.Urgoval jsem to doporučeným dopisem celkem 2 x a nic.Nelze zjistit na ně kontak,nereagují na nic.Já jsem to měl z Valašských Klobouků a poslal jsem na ně udání na policii do Zlína a bohužel jsem dostal odpověď,že se jedná o praktiky,kteréoni mají ošetřené.Teď zvažuji podat stížnost na obchodní inspekci a požádat je,aby je zařadili mezi Šmejdy a podívali se pořádně ne jejich účetnictví.Všechny jejich platby jsou na dobírku a DPH vám ve faktuře počítají z částky 1000 kč a to nemluvím o poštovném.Máte-li nějaký kontakt na ně pošlete mi ho.

jarin*
hodnocení

0x

Zdravím,dostal jsem ten samý papír. Nevím nic otom že bych si něco objednával. Podivné je že chtějí 500,-kč ale o co jde nevím. Hlavně bacha. Nemohu najít žádný kontakt na firmu abych se zeptal oco jde.

tararena*
hodnocení

0x

-++-Další trik podvodníků vynutit si zaslání nějaké "hovadiny", když už si lidé neobjednávají ty předražené nesmysly z jejich senzačních nabídek (slimáčí extrakty, jahodníky rostoucí do nebe...apod.). Nekonečná Drzost !

pamela
hodnocení

0x

Ano, včera jsem dostala také také dopis. Nic jsem si také neobjednala. Obávám se, že půjde o nějaký podvod.

Pokud víte něco nového, tak prosím o odpověď. Díky.

koala
hodnocení

0x

Dobrý den,

včera jsem dostala naprosto stejný dopis a domnívám se, že jde o podvod. Pokud vyplníte kupón přijetí a zašlete jim ho v přiložené obálce, vyinkasují od Vás 570,- Kč a pošlou "balík" na dobírku, ve kterém nebude asi nic - takže nejlépe je tento dopis hodit do koše.

smety
hodnocení

0x

Včera přišel mamce také tento dopis. Hned mi bylo jasné, že se jedná o podvod. Doufám, že jim na to nikdo nenaletěl...

karelcekul
hodnocení

0x

Dostal jsem stejný dopis teď a tak se dívám, co to na mě kdo šije, když jsem si nikde nic neobjednal. Takže zase podvod.

veramalkusova
hodnocení

0x

Dobrý den!

Také jsem obdržela stejný dopis,který vyzývyl k zpětněmu vrácení a zaplacení částky 500kč za dopravu!

Proč platit za nějaký balík se zbožím,když nemám nic objednané?

Vše jsem vrátila zpět.Bez úhrady a potvrzení k odeslání balíku!

Mějte se a všem pěkný den!

stena
hodnocení

0x

Táké jsem včera obdržela stejný dopis. Syn mě podezříval, že jsem si objednala rohy z nosorožce.

Ale není to moc sranda, jen další podvod na lidi. Stena

adalbert*
hodnocení

0x

Přesně totéž obdržela moje manželka, myslím, že je to zase nějaký podvod. Ani my jsme nic nikde v zahraničí neobjednávali. Uvažuji o podání trestního oznámení, respektive oznámení policii , aby ověřili firmu. V žádné databázi jsem uvedenou firmu na uvedené adrese nenašel.

bab
hodnocení

0x

Jako pošťák říkám podraz. Prakticky stejný princip, jako co chodilo mailem o uloženém DR s varováním, že budete platit za uložení. Kdo můžete, naskenujte i s obálkou a pošlete na info@cpost.cz. Dotyčný majitel má firmu se stejným názvem registrovanou i na Slovensku. Zároveň vlastní i astrologickou poradnu. Bratia, taky sa nedajte! ;)

hodnocení

0x

Pro všechny, kterých se to týká anebo jen toto téma zajímá - sledujte dnes v 18.55 zprávy na Primě. Před chvílí o tomto mluvili a podrobně to bude rozebíráno právě v těch zprávách. Je to samozřejmě podvod.

doplněno 25.03.14 20:13:

Zdravím Vás Patronko. Protože se jedná skutečně o podvod, tak jsem se nad tímto vůbec nepozastavila...

doplněno 25.03.14 20:33:

Zahodit a víc se tím nezabývat! Nikomu bych nic zpátky neposílala a raději bych na toto upozornila ostatní rodinné příslušníky, či známé, zejména pak ty starší. Aby se zbytečně nestresovali!

patronka*

Kapko, není vám divné, že reagují buď neregistrovaní, nebo nově registrovaní a jinak nikdo?

doplněno 26.03.14 18:08:

Já pořád nějak nechápu v čem by měl ten podvod spočívat. Když potvrzení příjmu nikdo neodešle, žádný balík mu nepřijde a nic tedy platit nebude. Celé je to podivné, otázkou počínaje a tou spoustou neregistrovaných "postižených" konče. Kde se tu najednou vzali a proč nikdo z té spousty registrovaných mezi ně nepatří?

cuca*

Patronko, pozorne si přečtěte ten žlutý formulář u tretiho prispevku.tam je to dobre citelne.

Musíte to vyplnit a zaslat 500kc aby balik vyexpedovali.

Mne to jeste neprislo.

Neregistrovani se asi nechteji registrovat kvuli treba 1 prispevku,kdyz chteji reagovat na tento podvod, tak to vidim ja:)

elis*

Ano, kdo neodešle, platit nebude. A starší lidé? Důvěřiví? Ti odešlou. Řešilo se to tady hned ten den, proto se zde sešli všichni, nebylo kde jinde.

Pokud neregistrovaný je zde podezřelý, tak tedy sorry, ale tady se ani registrovat nehodlám! Pomoc jen pro bratry registrované? Jste vážně ubohá, i když registrovaná...

elis*

Ano, kdo neodešle, platit nebude. A starší lidé? Důvěřiví? Ti odešlou. Řešilo se to tady hned ten den, proto se zde sešli všichni, nebylo kde jinde.

Pokud neregistrovaný je zde podezřelý, tak tedy sorry, ale tady se ani registrovat nehodlám! Pomoc jen pro bratry registrované? Jste vážně ubohá, i když registrovaná...

ZAPOMNĚLA JSEM: PRO PATRONKU

patronka*

No, jsem narozená v roce 1947, tak to snad už mezi ty starší patřím, ale nikdy by mne nenapadlo posílat někam jen tak peníze za nic a ani nikoho takového neznám. Já proti neregistrovaným nic nemám, jen mne zaráží, jak jste se tu tak náhodou sešli a mezi poškozenými není nikdo, řekněme, prověřený dlouhodobou účastí na zdejší poradně. Nevím co si od toho tady slibujete, ale pokud je někdo až tak senilní, těžko si to tu přečte...

elis*

Prostě v pondělí, kdy to všem přišlo, pokud zadal někdo do vyhledavače tuto firmu, vyběhla mu jen tato diskuse.Ono to nebylo posílat peníze jen tak předem,je vidět, že jste to pořádně ani nečetla, jen jste řešila, že tu není nikdo zaregistrovaný.

Člověk ještě nemusí být senilní, aby naletěl, stačí, že má třeba dítě, někoho z rodiny, přátele v zahraničí. Vaše ironie není myslím na místě.

Nevím, co si od toho tady slibujete vy, my ostatní neregistrovaní jsme prostě řešili problém, který se vás netýkal.Ale protože jste registrovaná, měla jste potřebu podezírat a komentovat...

patronka*

Děkuji za vysvětlení, to mne nenapadlo, že sem všechny nasměroval vyhledávač. Nebylo to rozhodně míněno jako ironie, omlouvám se.

elis*

V pohodě, snad tato poradna a diskuse pomohla těm, co snad třeba váhali :)

registrovaní na poradně jsou jen zlomkem v naší republice, to by byla náhoda a dost možná to někdo z nás dostal a jen se k tomu neměl potřebu vyjádřit. Myslím, že "naletěl" převážně ten, kdo mě objednanou nějakou zásilku ze zahraničí a termíny se shodou okolností potkaly.

Zde mají prostor, aby se potkali a pokusili se to společně vyřešit popř ostatní jim k tomu pomohli.

vcela*
hodnocení

0x

Bylo by možné poslat jim zpět přiloženou obálku prázdnou a ofrankovanou nejmenší možnou známkou? (U nás na poště jsem včera viděla vystavené známky 2Kč. Asi je mají na dolepení při větší váze dopisu) A neuvádět odesílatele, aby se dopis nevrátil. Pokud by pošta po nich chtěla doplatek a neskončilo to v koši, s radostí jim obálku pošlu. Alespoň nějakou malou pomstu za obtěžování. Není mnoho možností jak se nevyžádané poště bránit.

Není jednodušší tam prostě známku vůbec nedávat?

poradce*
hodnocení

0x

Také jsme to dostali.

Odešleme nevyplněnou obálku i s tím nevyplněným blafem. Je to jejich majetek a když cenu hradí adresát, tak proč ne.

Nic jsme si neobjednali a když jím to vrátí většina tak ať jsou veselí.

XX

noname3
hodnocení

0x

Dnes jsem obdržela taktéž dopis od M.C.P. Na první pohled je to blbost, už ten formát, žádná přepravka už dneska toto nepoužívá, všechno přijde na e-mail nebo sms, ani si nebudu ověřovat, jestli mi někdo něco posílá, není tady e-mail, kde zásilku sledovat, od koho je apod. Šrot nebetyčnej, souhlas s názorem udělat si čas a dojít s tím na poštu, koupit tu nejlevnější známku a poslat to těm umělcům zpátky, pokud to teda pošta bez vyplnění odesílatele vezme, když je to tam předtištěné...

adresat
hodnocení

0x

Jsem dalším příjemcem. Hned zítra pošlu do Val.Klobouků přiloženou obálku a vložím jejich KUPÓN s vystřihanými kódy a jmény, na rub napíšu: podvodníci - trhněte si nohou ! Pokud budou za každou takovouto zásilku muset platit (na obálce je "cenu hradí adresát"), tak je to třeba přestane bavit.

elis*

Udělám totéž, do adresy na obálce jsem napsala Patrick Meunier, Pošta servis , Husitská 107/3, 130 00 Praha-Žižkov.

Mezinárodní Centrum Přepravy? #4

dodo3331
hodnocení

0x

Dobrý den,dnes jsem dostal stejný dopis jako Vy.Stoprocentně se jedná o podvod.

1. nic jsem si nikde neobjednal, v cizině ani jinde nemám nikoho,kdo by mě poslal zapečetěný balík

2.adresa je špatně napsaná, ná zev vesnice je Krásněves nikoliv Krásněvec

3.použitý papír je klasická bílá A4,tištěno i s barvou na celém formátu - stačí čichnout

4.nikde není konttakt na přepravce,na firmu,IČO,DIČ a podobně,ani odesílatel zásilky.

5.podávám ihned trestní oznámení pro podvod ve stadiu pokusu na PČR Valašké Klobouky,než budou podvedeni další

evajana
hodnocení

0x

Jediné řešení pro takové "sráče" - promiňte mi ten výraz, ale i ten je slabý - podat trestní oznámení - čím víc jich bude, tím pravděpodobnější může být dopátrání těchto zmetků.

lenurkas
hodnocení

0x

Zdravím,

moje maminka včera také obdržela tento dopis. Nikde si nic neobjednávala-na PC ani neumí, takže nevím, kde by si co ze zahraničí objednávala. A navíc, jak jsem tak viděla ty okopírované dopisy jiných, tak mají všechny stejné čísla číslo odeslání zásilky-je to trapné a na první pohled podvod! Je opravu neskutečné, co všechno si ještě tyto ŠMEJDI vymyslí, aby dostali z důvěřivých lidí peníze!

evaj
hodnocení

0x

Také jsem obdržela "žlutou stránku", příjmení mám zkomolené. Domnívám se, že se firma pokouší tímto způsobem prodat nějaké produkty, zřejmě doplňky stravy (možná i prošlé). V minulosti (asi v r. 2006) jsem si z Valašských Klobúk objednala nějaký preparát z inzerátu v novinách. Z letáku je patrné, že částku 500 Kč není potřeba zasílat, platí se až při dodání zboží. Tím to mají tzv. "ošetřené", že nepodvádí. Takže, když jste nic neobjednávali, tak nereagujte, pokud jste zvědaví, tak to zkuzte!

hodnocení

0x

Dopis mi nepřišel. Ale určitě máte doma všichni /nebo skoro všichni/ televizi. Rozebírá se to každý večer ve zprávách. My se díváme na zprávy na TV Prima, ale i na ostatních stanicích o tom mluví.

Nic neposílat. Snad největší hyenismus byl, když to přišlo pánovi, který je už 2 roky po smrti. Prý si cosi objednal.Vdova byla velice rozzlobená a rozlítostněná. To bylo v TV včera.

Případ si prý už převzala policie, ale kdo ví, jak to celé dopadne.

Co mě potěšilo - snad nikdo neposlal peníze. Reportérka totiž v TV nabádá lidi, kteří zaplatili, aby se pochlubili, co je v balíčku, že by to v televizi taky chtěli vědět. Zatím se nikdo neozval, buď se lidé stydí, že naletěli, nebo skutečně nikdo nezaplatil. A to bych těm mizerům z celého srdce přála. Jaga.

filip*
hodnocení

0x

Dobrý den,

i nám domů přišel tento podvodný a drzý dopis. V naivní víře, že se tím bude někdo zabývat, ho odnesu na policii.

jabell2
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]