Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznávejte zajímavá místa a sbírky

Od: ben® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, toto je něco pro ty, kteří nemají tu možnost poznávat svět osobně nebo to není ani běžně viditelné. Stránka je to snad zajímavá a vydržíte na ní možná dlouho. Je tam toho opravdu dost a pro každého (kulturního nebo cestovatele). Přeji Vám hezké prohlížení a zážitky. Zdravím!

google.com/...

doplněno 16.04.14 21:23:

Nechci to vnucovat, ale je škoda, aby to zcela zapadlo - tak to "protočím".

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Super, dávám do oblíbených, zběžně jsem okoukla Eiffelovku, je tam toho habakuk na příjemný večerní relax, díky za typ

ben®
hodnocení

Dobrý den, to je zajímavé - v té Paříži "na věži" jsem byl také hned. Asi to nějak přitahuje pozornost. A pak jsem byl v tom chrámu v Kambodži. Ale, je tam toho "na léta", tak to chce procházet postupně. Zdravím!

hodnocení

0x

bushmanfilm.com/... Taky paráda. *palec*

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, také zajímavá stránka s hezkým obsahem. Děkuji Vám. Zdravím!

lidus*
hodnocení

0x

Bene dík za odkaz, pro nás co nemůžeme chodit, super.

ben®
hodnocení

Dobrý den, to jsem rád, že se Vám to líbí - a můžete zdolat i tu pařížskou věžičku. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]