Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemá odkaz buď na stažení nebo na online spuštění pořadu "Silvestrovská show Nikdo není dokonalý", který vysílali na Primě na Silvestra. A já to zase neviděla.
A pak ještě druhý dotázek, jestli máte někdo zkušenosti s výdělkem přes internet. Myslím, že vše jsou podvodníci, ale stejně mi to nedá se zeptat. Hlavně mě zajímají placené reklamní e-maily a placené ankety.
Díky.
Ahoj, k Tvému druhému dotazu - můj názor (a částečně i zkušenost ) je ten, že když se zaregistruješ u nějaké firmy a necháš si posílat reklamní e-maily (jeden za korunu nebo podobně), tak si nevyděláš ani na slanou vodu . Oni Ti totiž pošlou tak dva tři do měsíce a bude to tím pádem sakra dlouho trvat, než si vyděláš na jedno kafe ... Může ale nastat i opačná situace a zaspamuješ si schránku nebo (což je horší) mobil. Já bych placeným mailům nebo smskám moc nedůvěřovala. Jak píšeš - jsou to všichni podvodníci...
K výdělku - na netu to máš jako kdekoliv jinde. Nikdo ti peníze zadarmo nedá, vždycky musíš něco dělat. Placené emaily jsou jak už bylo napsáno výše nesmysl, tím nevyděláš nic. Stejné je to třeba s placením za surfování na netu a klikáním na bannery.
Pokud chceš něco vydělat, musíš něco dělat. Základ je mít navštěvované stránky. Na nich můžeš buď přímo něco prodávat (ale to znamená že musíš mít živnosťák), nebo můžeš dělat například tzv. affiliate. To znamená, že na svých stránkách budeš mít třeba nějaký speciální odkaz na obchod s parfémy a pokud přes něj někdo proklikne a něco tam nakoupí, tak ty z toho budeš mít nějaké procento z hodnoty jeho objednávky.
No a poslední věc je mít na svých stránkách nějakou reklamu. Můžeš se třeba zaregistrovat na Google.com v projektu AdSense. Z těch stránek si můžeš vložit na své stránky speciální kód pomocí kterého se ti budou zobrazovat reklamy a pokud je někdo proklikne, opět dostaneš zaplaceno. Ale zase to chce mít trošku navštěvované stránky, výplaty probíhají jednou měsíčně a vyplatí ti to jen pokud máš vyděláno víc jak 100 dolarů. Pokud máš míň, tak se to převádí do dalšího měsíce až do doby kdy budeš mít dohromady $100.
super vec jak ziskat treba penize na premium ucet na rapidshare nebo na cokoli jineho je zaregistrovat se na tomto webu AWSurveys.com/... Registrace, kliknes na create account a pak surfujes a pises nazory na nabizene weby. je uplne jedno co tam napises. Denne se da vydelat 20$. Musis vydrzet aspon ctyri dni nez si muzes penize prevest na PayPal. Pak si poridis treba ten premium rapidshare jako ja. Funguje to uplne skvele .Plati bezkonkurencne nejvic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.