Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakrslý králík

Od: janat odpovědí: 15 změna:

ahoj prosím poraďte mi jak přemluvit rodiče aby mi koupily králíka

prosím poradte mi co nejrychleji diky

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Návodů, jak přemluvit rodiče ke koupi nějakého zvířete je tu dost, zkus zalistovat v sekci zvířata.

Obecně - starat se o něj budeš muset ty, platit za něj ideálně ze svého kapesného. Dále si uvědom - nemá někdo v rodině alergii na srst či něco podobného? A co když nebudeš doma nebo pojedete na dovolenou, co s králíkem?

janat
hodnocení

starat se o něho budu já, ale rodiče mi ho koupí, nechcou mi ho koupit protože mám už jedno zvíře

elen
Ahoj , chtěla bych Králíčka (je jedno jakého ) . Ale Mamka ho nechce,protože máme dva psy jeden je strašně hodný (toy pudl). A druhý když jdeme na procházku tak někdy vrčí na cizí psy . Ale ještě na nikoho nevrčel v domácnosti měli jsme dva křečky , a dvě rybky. Teďka máme jen dva pejsky . A kdyby jsme prý měli králíka ,tak ho rosape, myslí si Mamka , ale když křeček je docela podovný králíkovi. Akorát králík je lepší

cuca*
hodnocení

0x

Jake mas dalsi zvire? Ono zalezi, jestli rodice vidi, ze se o neho staras.

Na kralicka bys mela mit vetsi klec, ja mela 1m. Pocitej s tim, ze musis cistit klec casto. Klidne obden. Kralicek neni krecek a ma větší objem "potreby". A mysli na to, ze to je zavazek i na 5 let. Mne letos zemrel, deti maji krecka a mysku a kdo myslis, ze ty klece cisti? Ja. Takze o tom to je.

No a take zalezi, jestli mas svuj pokojicek, aby byl kam dat, treba ho rodice nechteji mit nekde v obyvaku.

janat
hodnocení

ja mam křečka a kočku starám se o ně jenom já nikdo jiný králička jsi strašně přeju pokojíček mám svůj takže mám ho kde dát prosím pomoz mi.

cuca*

Ja bych ti strasne rada pomohla, věř mi. Procpak ti ho mamka nechce koupit, napiš čím argumentuje. To víš treba nechce mít doma takový zverinec. Coz si pockat treba az zemre jednou ten krecek (vydrzi cca 2roky) a pak poprosit o kralicka. :)

A jinak jen takovy postřeh: muj kralicek delal hrozne zle, kdyz kocku jen uvidel.nejak si na ne nezvykl...musela jsem zavirat dvere

doplněno 23.03.14 15:30:

Zkus ji jeste jednou hezky poprosit a uvidíš. Jinak musíš vyckat,vic ti bohuzel neporadim, promin

doplněno 23.03.14 15:38:

Obrazek se nezobrazil, ja mela takoveho, vypadal jako zajicek, jen maly a kratke usi. Jmenoval se Bobík. No zatim o dalsim neuvazuju. jak rikam, zase je to zavazek na 5let :)

janat
hodnocení

kočku neuvidí protože je jen venku někdy jde domů ale přes léto není vůbec doma

všicni mají v rodině králiky moje babička a moje sestřenice potom má králika moje teta

a já chci mít králička teddyho trochu jim závidím hlavně mojí sestřenici protože co si ona řekne to má

já jsem ji ukázala jakého králíka chci a včera jí ho mamka koupila protože se jí líbil já jsem mamce řekla jestli by mi nekoupila králíčka a ona řekla že mám křečka a moje sestřenice má psa, kočku, křečka,králíka, a koně

janat
hodnocení

díky jaspon trochu si mi pomohla

24. května mám svátek tak to zkusím

díky

janat
hodnocení

divej jak je rozkošný a já ho nebudu mít

hodnocení

0x

Zkus se na to take podivat ze strany rodicu. Nam kralik v dome prekousal kde co. Kabely od lampy, behaciho stroje, PC... Kralik k nam do domu uz nepujde

janat
hodnocení

myslela jsem že mi tady pomůžete a ne že mi tu budete radit pomůžu jsi sama cuca@ mi jaspon trochu pomohla

cuca*

Janat, musim se zastat @dakon , muze to byt i duvod pro to, neporizovat králíčka. On ti radi podle svych zkusenosti. Ale pokud jste kralicka nemeli, rodice to nemusi vedet, coz je dobře ;)

Jak jsem psala nahore, mel svou klec, poustela jsem ho ven, ale kabely mi nekousal, ale to bys musela ohlídat.

janat
hodnocení

tak to by jsem ohlídala pouštím v mém pokoji i křečka a hlídám ho tak králíka by jsem taky ohlídala

my jsme králíka neměli proto by jsem ho chtěla.

avrile

Ahoj, skus z rodiči smlouvat, řekni že pokud budeš mít samé jedničky nebo vyznamenání tak ti koupí králíka, já měla králíka 1 a půlk roku pak pošel :((( A rodiče už mi nového nekoupí máma by ho koupila ale táta ne táta řekl že musím mít vyznamenání ...

terkaneregiatr
hodnocení

0x

Ahoj :) Dřív jsme měli doma morčátka ale potom bohužel zemřely. Bohužel mi umřel taťka a mamka od tý doby nechce zvířata ikyž ví že morčátkum sem klec myla vždycky jen JÁ! No v únoru mi je 13 tak doufám že to vyjde. Musíš si za tím stát! K narozkám, svátku nebo k vánocům si nepřej nic jiného! Pokud ti teda rodiče koupí tvého vysněného králíčka starej se o něj jak můžeš ikdyž tě to někdy prostě nebaví a chceš jít s holkama ven. Až králíček nebude rodiče budou věřit že se o zvíře umíš postavar a pořídí ti třeba kočku :DD co já vim. Mno... Tak už jen hodně štěstí a ,,pevný,, nervy :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]