Nejste přihlášen/a.
ahoj prosím poraďte mi jak přemluvit rodiče aby mi koupily králíka
prosím poradte mi co nejrychleji diky
Návodů, jak přemluvit rodiče ke koupi nějakého zvířete je tu dost, zkus zalistovat v sekci zvířata.
Obecně - starat se o něj budeš muset ty, platit za něj ideálně ze svého kapesného. Dále si uvědom - nemá někdo v rodině alergii na srst či něco podobného? A co když nebudeš doma nebo pojedete na dovolenou, co s králíkem?
starat se o něho budu já, ale rodiče mi ho koupí, nechcou mi ho koupit protože mám už jedno zvíře
Jake mas dalsi zvire? Ono zalezi, jestli rodice vidi, ze se o neho staras.
Na kralicka bys mela mit vetsi klec, ja mela 1m. Pocitej s tim, ze musis cistit klec casto. Klidne obden. Kralicek neni krecek a ma větší objem "potreby". A mysli na to, ze to je zavazek i na 5 let. Mne letos zemrel, deti maji krecka a mysku a kdo myslis, ze ty klece cisti? Ja. Takze o tom to je.
No a take zalezi, jestli mas svuj pokojicek, aby byl kam dat, treba ho rodice nechteji mit nekde v obyvaku.
ja mam křečka a kočku starám se o ně jenom já nikdo jiný králička jsi strašně přeju pokojíček mám svůj takže mám ho kde dát prosím pomoz mi.
Ja bych ti strasne rada pomohla, věř mi. Procpak ti ho mamka nechce koupit, napiš čím argumentuje. To víš treba nechce mít doma takový zverinec. Coz si pockat treba az zemre jednou ten krecek (vydrzi cca 2roky) a pak poprosit o kralicka.
A jinak jen takovy postřeh: muj kralicek delal hrozne zle, kdyz kocku jen uvidel.nejak si na ne nezvykl...musela jsem zavirat dvere
doplněno 23.03.14 15:30:Zkus ji jeste jednou hezky poprosit a uvidíš. Jinak musíš vyckat,vic ti bohuzel neporadim, promin
doplněno 23.03.14 15:38:Obrazek se nezobrazil, ja mela takoveho, vypadal jako zajicek, jen maly a kratke usi. Jmenoval se Bobík. No zatim o dalsim neuvazuju. jak rikam, zase je to zavazek na 5let
kočku neuvidí protože je jen venku někdy jde domů ale přes léto není vůbec doma
všicni mají v rodině králiky moje babička a moje sestřenice potom má králika moje teta
a já chci mít králička teddyho trochu jim závidím hlavně mojí sestřenici protože co si ona řekne to má
já jsem ji ukázala jakého králíka chci a včera jí ho mamka koupila protože se jí líbil já jsem mamce řekla jestli by mi nekoupila králíčka a ona řekla že mám křečka a moje sestřenice má psa, kočku, křečka,králíka, a koně
Zkus se na to take podivat ze strany rodicu. Nam kralik v dome prekousal kde co. Kabely od lampy, behaciho stroje, PC... Kralik k nam do domu uz nepujde
myslela jsem že mi tady pomůžete a ne že mi tu budete radit pomůžu jsi sama cuca@ mi jaspon trochu pomohla
Janat, musim se zastat @dakon , muze to byt i duvod pro to, neporizovat králíčka. On ti radi podle svych zkusenosti. Ale pokud jste kralicka nemeli, rodice to nemusi vedet, coz je dobře
Jak jsem psala nahore, mel svou klec, poustela jsem ho ven, ale kabely mi nekousal, ale to bys musela ohlídat.
tak to by jsem ohlídala pouštím v mém pokoji i křečka a hlídám ho tak králíka by jsem taky ohlídala
my jsme králíka neměli proto by jsem ho chtěla.
Ahoj Dřív jsme měli doma morčátka ale potom bohužel zemřely. Bohužel mi umřel taťka a mamka od tý doby nechce zvířata ikyž ví že morčátkum sem klec myla vždycky jen JÁ! No v únoru mi je 13 tak doufám že to vyjde. Musíš si za tím stát! K narozkám, svátku nebo k vánocům si nepřej nic jiného! Pokud ti teda rodiče koupí tvého vysněného králíčka starej se o něj jak můžeš ikdyž tě to někdy prostě nebaví a chceš jít s holkama ven. Až králíček nebude rodiče budou věřit že se o zvíře umíš postavar a pořídí ti třeba kočku :DD co já vim. Mno... Tak už jen hodně štěstí a ,,pevný,, nervy :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.