Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se Vám jméno Markéta?

Od: mata97* odpovědí: 17 změna:
Když byste se měli rozhodnout, které jméno je hezčí? :)
Markéta x Klára
Markéta x Nikola
Markéta x Michaela
Markéta x Jitka
Markéta x Adéla
Markéta x Anna
Markéta x Martina
Markéta x Marie
Markéta x Tereza
Markéta x Hedvika
Markéta x Iveta
Markéta x Lucie
Markéta x Kateřina
Markéta x Markéta
Markéta x Veronika
Markéta x Barbora
Markéta x Kristýna
Tak co? :)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janm*
22.03.14 21:56
hodnocení

0x

Markéta

greenbull*
hodnocení

0x

Klára :)

doplněno 22.03.14 22:15:

Jak vidím "sto lidí sto názorů " :D

22.03.14 22:08
hodnocení

0x

Nikola

marcia*
22.03.14 22:14
hodnocení

0x

Adéla

hodnocení

0x

Líbí se mi jméno Markéta , ale i Martina a i Iveta .

hodnocení

0x

Marketa je uplne nejlepsi *palec*

Jinak zajimavy radek z Vaseho srovnani je ten 4. od zdola Markéta x Markéta

ria*
hodnocení

0x

Líbí se mi Kristýna, Marie, Anna, Kateřina. Jméno Markéta se mi nelíbí, i když možná jen proto, že mám s nositelkami tohoto jména špatné zkušenosti :)..

flakatos*
hodnocení

0x

U mě vede jméno Kateřina stejně jako moje dcera.

dpaj*
22.03.14 22:44
hodnocení

0x

Klára

22.03.14 23:14
hodnocení

0x

Klára.

cuca*
hodnocení

0x

Mám dceru Markétu . druhe dite mela být Kristýnka nebo Marek.Takž

e máme Marka a Markétu :)

23.03.14 08:27
hodnocení

0x

"Kubrt" *smich*

hodnocení

0x

Jméno Markéta se mi nelíbí, ale musím uznat, že je takové "univerzální". Existuje spousta forem tohoto jména, kterými se dá ta osoba volat, a nebude si připadat špatně. Což velice oceňuji :) já jsem totiž Anna a až do dospělosti jsem s tím jménem zápasila. Neexistuje taková optimální varianta, jak mi říkat. Doma mi říkají Andy, přátelé Ani, a zbytek Aničko. Dnes už mi to nevadí, ale během dospívání mi to připadalo šíleně dětinské, vadilo mi i, když mne tak oslovovali. V nějaké době se ujalo Ančo, což šííííleně nesnáším a když mi tak dnes někdo řekne, požádám ho, aby mi říkal jinak. I třeba Pepo nebo Tomáši :D jen ne Ančo :D

Jinak za mne z těch jmen Michaela a Lucka - ale jak už zde bylo řečeno, každému se líbí něco jiného :) A pak samozřejmě aby ladilo s přijmením :) radši Janu Vochometníkováckovou než Michaelu...

ivik*
hodnocení

0x

Jméno Markéta se mi nelíbí.Vždy je nějaké období ,kdy se dávají všem narozeným dětem pořád stejná jména, dcera se narodila v roce 1983 a to byla samá Lucinka,Tomášek,Markéta,prostě hrůza!Dodělala mě tchýně,která mi po příchodu z porodnice infantilním hláskem řekla: Měli jste si dát taky Lucinku...V rodině máme např.Alici,Denisu,Marcelu,Renatu,jsou to jména, která ladí k cizímu příjmení,které máme...

sargo*
hodnocení

0x

Vcelku dobré by mi přišlo kouknout na četnost křestních jmen za poslední dobu - škrtnout všechna v první desítce, protože je neuvěitelná otrava, když se jmenujete jako tři další ve třídě (vím o čem mluvím - takové křestní jméno nemá vůbec žádný smysl, protože vám všichni bez výjimky říkají příjmením), a vybrat to nejhezčí z druhé dvacítky, protože je pořád ještě dost obvyklé, aby dítě netrpělo, ale už zajímavé :-D

joudic*
hodnocení

0x

veronika a klarka, nicmene veronik a odvozenin je tolik ze uz ve skolce budou nejmin 3 v jedne tride

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]