Nejste přihlášen/a.
Marketa je uplne nejlepsi
Jinak zajimavy radek z Vaseho srovnani je ten 4. od zdola Markéta x Markéta
Jméno Markéta se mi nelíbí, ale musím uznat, že je takové "univerzální". Existuje spousta forem tohoto jména, kterými se dá ta osoba volat, a nebude si připadat špatně. Což velice oceňuji já jsem totiž Anna a až do dospělosti jsem s tím jménem zápasila. Neexistuje taková optimální varianta, jak mi říkat. Doma mi říkají Andy, přátelé Ani, a zbytek Aničko. Dnes už mi to nevadí, ale během dospívání mi to připadalo šíleně dětinské, vadilo mi i, když mne tak oslovovali. V nějaké době se ujalo Ančo, což šííííleně nesnáším a když mi tak dnes někdo řekne, požádám ho, aby mi říkal jinak. I třeba Pepo nebo Tomáši :D jen ne Ančo :D
Jinak za mne z těch jmen Michaela a Lucka - ale jak už zde bylo řečeno, každému se líbí něco jiného A pak samozřejmě aby ladilo s přijmením
radši Janu Vochometníkováckovou než Michaelu...
Jméno Markéta se mi nelíbí.Vždy je nějaké období ,kdy se dávají všem narozeným dětem pořád stejná jména, dcera se narodila v roce 1983 a to byla samá Lucinka,Tomášek,Markéta,prostě hrůza!Dodělala mě tchýně,která mi po příchodu z porodnice infantilním hláskem řekla: Měli jste si dát taky Lucinku...V rodině máme např.Alici,Denisu,Marcelu,Renatu,jsou to jména, která ladí k cizímu příjmení,které máme...
Vcelku dobré by mi přišlo kouknout na četnost křestních jmen za poslední dobu - škrtnout všechna v první desítce, protože je neuvěitelná otrava, když se jmenujete jako tři další ve třídě (vím o čem mluvím - takové křestní jméno nemá vůbec žádný smysl, protože vám všichni bez výjimky říkají příjmením), a vybrat to nejhezčí z druhé dvacítky, protože je pořád ještě dost obvyklé, aby dítě netrpělo, ale už zajímavé
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.