Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hraje nekdo pix words? potrebuju poradit

Od: abratu odpovědí: 9 změna:
Ahoj nevite nejaky zvire ktery ma hlavu podobnou veverce? Jsou na vyber tyto pismena v b n t ň a m ý o ů ř a dopnlnena _ _ _ b _ t
A jeste nejaky lidobyk zrejme z antiky s u č n r í t ď ř a v o m. Doplnena pismena _ _ _ _ _ _ _ r _ s
výtka
Upozornění od sys clayman 27. 03. 2014 20:09:50
všechna řešení jsou zde: poradte.cz/... *tanec*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj, nevím jestli je to ještě aktuální, ale zvíře by mohlo být vombat.

poradte.cz/...

hodnocení

0x

neporadím s konkrétní věcí, ale mrkni sem, radí se tam několik obrázků do minuty, třeba najdeš právě svůj, nebo se můžeš zeptat tam ;) facebook.com/...

já už jich tam pár našel co jsem nevěděl, stejně jsem se ale zasekl a teď už prostě nevím, a když vím, že v dalším levelu to bude to samé, už skoro ani nemám chuť to hrát *smich*

raod
hodnocení

0x

Ten lidobýk je mínotaurus ;)

machy*
hodnocení

0x
Minotaurus

lucyaeimy*
hodnocení

0x

to zvíře je Vombat a ten lidobyk minotaurus :D neni zac :DDD

rpqrtq
hodnocení

0x

to první je vombat a u druhyho nemám ponětí co je lidobyk

terous
hodnocení

0x

ahoj ja to hraji na mobilu a tahle napoveda me uz mockrat zachranila: mojepixwords.cz/...

PS: omlouvam se klavesnice mi nepise hacky a carky promin

Existuje i trochu lepší verze této hry Slice Words, vyzkoušej. slice-words.cz/...

kaja2003
hodnocení

0x

Ahoj jsem Kájik a ten lidobyk je kentaurus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]