Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pangamin B12 200 tablet

Od: tompangamin odpovědí: 3 změna:

Ahoj,bere někdo z vás Pangamin? 12 talet denně podle doporučení? Mívám často křeče v žaludku .. ted mě napadá jestli to není z toho? Beru to po jídlech ... Dnes jsem si dal pivo po obědě + kvasnice a je mi neskutečně blbě ...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj:)Bodejť by Vám nebylo zlePangamin beru již léta,ale max.šest tablet.V pivu je vitamínu B kventum.Takže ubrat.

doplněno 07.05.14 13:54:

Omlouvám se za chyby :-D Ještě dodatek,pokud je organismus hodně přetěžován,tak beru 3x denně šest tablet.Jinak dvakrát denně ;)

olinlito
hodnocení

0x

jo tohle sem "bral" před 15/20-ti lety, ale nic moc-spíš nic a problemy s trávením-plynatost-slabě, dobral jsem pixlu a konec...Chuť sladu a větší, špatně spolknutelné, oválné, hnědé tablety už bych nemusel.

hodnocení

0x

Když vám nedělají dobře, klidně dávku snižte. Já, když jsem Pangamin dávala dcerám v pubertě na akné, tak 3x2 v pohodě. Když něco tělo špatně snáší, není třeba mu to nutit za každou cenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]