Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy má přijít dopis?

Od: alice306* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, 10. března jsem poslala doporučeně přihlášku na střední školu, ale pořád mi nepřišlo nějaké potvrzení ze školy a informace o příjímacích zkouškách. Je nějaké datum, do kdy mi mají informace přijít?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

potvrzení o převzetí přihlášky ti dá škola při osobním předání na vyžádání na sekretariátě (není nutné)

pozvánky se rozesílají různě, záleží na škole (začátek dubna, 2-3 týdny před přijímačkami)

informace a z čeho se skládají přijímačky najdeš na webu školy + často mívají starší verze přij. testů k procvičení nebo aspoň na ukázku

alice306*
hodnocení

Děkuji moc.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Pokud si posílala přihlášku doporučeně, tak určitě máš schovaný podací lístek. Na něm je číslo zásilky a její převzetí školou si můžet na webu Řeské pošty ověřit:
postaonline.cz/...

hanher*
A to má s dotazem společného co?
zvidavajanca*

*stop*

Slečně nedošlo žádné potvrzení o přijetí, tak aspoň tím, že dopis byl doručen by se mohla ujistit, že došel. Ano, neznamená to, že dopis škola nikde neztratila, přihláška není dobře vyplněná a kdo ví co ještě...

cuca*
hodnocení

0x

No pokud se chce Alice ujistit, at si zjisti na netu email, nebo telefon a napíše nebo zavolá, jestli prihlaska vcas dorazila.

Neni nic jednoduššího a dušička bude mit klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]