Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, 10. března jsem poslala doporučeně přihlášku na střední školu, ale pořád mi nepřišlo nějaké potvrzení ze školy a informace o příjímacích zkouškách. Je nějaké datum, do kdy mi mají informace přijít?
potvrzení o převzetí přihlášky ti dá škola při osobním předání na vyžádání na sekretariátě (není nutné)
pozvánky se rozesílají různě, záleží na škole (začátek dubna, 2-3 týdny před přijímačkami)
informace a z čeho se skládají přijímačky najdeš na webu školy + často mívají starší verze přij. testů k procvičení nebo aspoň na ukázku
Pokud si posílala přihlášku doporučeně, tak určitě máš schovaný podací lístek. Na něm je číslo zásilky a její převzetí školou si můžet na webu Řeské pošty ověřit:
postaonline.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.