Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trápení s Akné

Od: marty781 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den už velmi dlouhodobě přibližně od mých 15let do součastnosti 19let mám po celé hubě Akné a skvrnky po Akné! Nevím co s tím mám dělat! Furt se toho nemůžu nijak zbavit! Vyzkoušel jsem různé procedůry od A do Z Různé mastičky,krémy,prášky,..apodobně a furt se toho nemůžu zbavit Četl jsem na internetu že lečba Akné může být dlouhodobá ale toto už není normalní! Bojím se vyjít už ven! Holky se mi smějí a štítí! A já? Já se akorát s tím trápím a nevím co s tím dělat :( Taky jsem četl že Laser odstraní Akné je to pravda? Nejím už dlouhodobě žadné ostré jídla nepiju ani kofoly a v čem obsahuje cukr=sacharid to už nekonzumuji! Tak proto píšu sem jestli nemáte s tím nějaké zkušenosti nebo tipy a rady jak se toho pro vždycky jednou zbavit!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

celostnimedicina.cz/... Rozsáhlejší pojednání naleznete podle abecedy. Jistě jste vyzkoušel ledacos, koukněte se na problém a akné v celostní medicině.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]