Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ji najít?

Od: andreafederico odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

dnes odpoledne jsem v brněnském Intersparu ve Vaňkovce viděl slečnu, která zde u stánku nabízela produkty, tuším že sýry. Měla na sobě modré triko a na hlavě žluté medvědí uši jako dekoraci. Kdybych měl víc času, a hlavně kdybych nakupoval sám, tak ji bez váhání oslovím, bohužel to nevyšlo.

Pořád na ni musím myslet, byla krásná, a ty uši na ni byly tak rozkošné.

Chci se zeptat co mám dělat? Co radíte? Mám to risknout a vydat se zítra na cestu do Brna?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj. Buď tam zajdi znovu, do toho obchodu, pokud ti ta slečna opravdu stojí za to, nebo se po ní poptej na nějaké sociální síti nebo pošli e-mail do té firmy, pro kterou nabízela ty sýry, třeba ti prozradí její jméno nebo kontakt na ni. Přeji hodně štěstí v lásce i v životě.

hodnocení

0x

Je šance, že bude prodávat ještě pár dní, klidně tam zajeď, třeba to vyjde.

iz*
hodnocení

0x

Firma nesmí předávat jména ani kontakty na své zaměstnance. Pokud firmu seženete, je potřeba postupovat obráceně: Dát kontakt na sebe a požádat o předání dívce, na ní pak bude, jestli se Vám ozve nebo ne.

hodnocení

0x

Doufám, že jste tam nenakupoval s přítelkyní, hih *smich* *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]