Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi tato křížovka

Od: pou odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer. Nemůžu hnout s tímto obrázkem, ten vyjadřuje slovo, může být podstatné, nebo i sloveso, které patří do tajenky. Použijte písmena dole, ale záměrně jsou některá navíc, otazník nic neznamená. Najde se tu někdo šikovnej, moc dík

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Nevložil jste obrázek.

pou
22.03.14 00:03
hodnocení

Nejde mi tato křížovka

To je jednoduchý, to je Poppinsová.

pou
hodnocení

Fíha, ta rychlost, znám od slyšení, ale tohle se mi nevybavilo. Moc dík *palec*, jedu další level *jasne*

Taky mě hned trkla Mary Poppins, ale teda to "počeštění" je opravdu děsné.

doplněno 22.03.14 00:18:

pou: můžu Tě poprosit o název aplikace? rád bych taky luštil, ale mezi křížovkami jsem na google play nic takového nenašel. Díky :)

pou
hodnocení

Vydrž Miki dodám

pou
hodnocení

To není z internetu.
Nejdřív si musíš stáhnout aplikaci BlueStacks, která nahrazuje Android (operační systém pro mobily) jako alternativa pro počítače. Potom musíš vlézt do této nainstalované aplikace (a může být problém s grafikou, takže tu ještě aktualizovat) a tam si v obchodě instaluješ hry zdarma přímo do počítače. Měly by to snad všechny novější počítače utáhnout...
Tady se instaluje BlueStacks:
bluestacks.com/...
Hned jak vlezeš na tu stránku, tak tam naskočí stahovací okno a dál už to navádí.

Dej vědět, jestli se podařilo.

To já vím, bluestacks znám, ale chtěl bych si to stáhnout na tablet s androidem :) stačí mi vědět, jak se jmenuje samotná aplikace s křížovkami :)
doplněno 22.03.14 00:42: Ano, je to Pixwords, díky Bene :) *palec*
doplněno 22.03.14 08:13: Díky i tobě Pou :) už v prvním kole mě trochu rozhodli "opásek" *smich*
pou
hodnocení

PixWords

Někdo mě předběh, tak hezkou zábavu

ben®

Dobrý den, toto viz odkaz vypadá podobně, ale nezkoušel jsem to. Zdravím!

cs.games-for-smart.com/...

doplněno 22.03.14 00:47:

Bohužel, nejde tam stahování, ale zde jde free a direct. Tak, snad se to podaří.

appszoom.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]