Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Nemůžu hnout s tímto obrázkem, ten vyjadřuje slovo, může být podstatné, nebo i sloveso, které patří do tajenky. Použijte písmena dole, ale záměrně jsou některá navíc, otazník nic neznamená. Najde se tu někdo šikovnej, moc dík
Taky mě hned trkla Mary Poppins, ale teda to "počeštění" je opravdu děsné.
doplněno 22.03.14 00:18:pou: můžu Tě poprosit o název aplikace? rád bych taky luštil, ale mezi křížovkami jsem na google play nic takového nenašel. Díky
To není z internetu.
Nejdřív si musíš stáhnout aplikaci BlueStacks, která nahrazuje Android (operační systém pro mobily) jako alternativa pro počítače. Potom musíš vlézt do této nainstalované aplikace (a může být problém s grafikou, takže tu ještě aktualizovat) a tam si v obchodě instaluješ hry zdarma přímo do počítače. Měly by to snad všechny novější počítače utáhnout...
Tady se instaluje BlueStacks:
bluestacks.com/...
Hned jak vlezeš na tu stránku, tak tam naskočí stahovací okno a dál už to navádí.
Dej vědět, jestli se podařilo.
Dobrý den, toto viz odkaz vypadá podobně, ale nezkoušel jsem to. Zdravím!
doplněno 22.03.14 00:47:Bohužel, nejde tam stahování, ale zde jde free a direct. Tak, snad se to podaří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.