Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slevy od Alzy

Od: ringo® odpovědí: 7 změna:

K nedávnému svátku mi přišel email od Alzy cz.

Je to na 100, 200, 300, 400 kč s dodatkem: Kódy můžeš kombinovat, ale pozor, platí jen 14 dní, využij je včas.
Tak neváhej a v košíku zadej svůj kód.

Jak tomu rozumět? Lze skombinovat všechny kódy na jedno zboží? A co když stojí 1100 a já budu mít slevu 1000? Nechce se mi jim volat ať nevypadám jako nenasyta. Nevíte někdo?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že to nejde sčítat na jeden výrobek, ale uplatnit jednotlivě na více výrobků - aby se více prodalo. Zdravím!

paw*
hodnocení

0x

Vloni to bylo taky. ALe fungovalo to na princpipu, ze vysle slevy zavisi od vyse nakupu. Napr pri nakupu za 1000, dala se uplatnit sleva 100, pri nakupu 5000 byla sleva uz 1000 (300+400+200+100). V mailu budete mit odkaz i na podminky slev.

rv*
hodnocení

0x

Kódy lze zkombinovat na jedno zboží, ale ne tak, jak vy si myslíte. Když zboží stojí 1100,-, uplatníte kupón na cenu 1000,-Kč a zbude vám ještě 100,-Kč (1100 - 1000 = 100), ale na tuto částku už nemáte slevový kupón.

Jinak u Alzy ještě můžete zkusit, že zboží dáte do košíku a necháte ho tam. Občas za někok dní pošlou email se speciální slevou, když zboží v košíku koupíte.

hodnocení

Právě že žádné podmínky mi nepřišly. A na jejich stránkách taky nic nemůžu najít.

hodnocení

0x

Není to tohle?

alza.cz/...

doplněno 14.04.14 13:19:

To se stává i v lepších rodinách.. ;) Není zač..

hodnocení

Tak neumím hledat. Díky.. *bzum*

sleva*
hodnocení

0x

Nelze, dokonce se to tam i někde píše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]