Nejste přihlášen/a.
K nedávnému svátku mi přišel email od Alzy cz.
Je to na 100, 200, 300, 400 kč s dodatkem: Kódy můžeš kombinovat, ale pozor, platí jen 14 dní, využij je včas.
Tak neváhej a v košíku zadej svůj kód.
Jak tomu rozumět? Lze skombinovat všechny kódy na jedno zboží? A co když stojí 1100 a já budu mít slevu 1000? Nechce se mi jim volat ať nevypadám jako nenasyta. Nevíte někdo?
Dobrý den, myslím, že to nejde sčítat na jeden výrobek, ale uplatnit jednotlivě na více výrobků - aby se více prodalo. Zdravím!
Kódy lze zkombinovat na jedno zboží, ale ne tak, jak vy si myslíte. Když zboží stojí 1100,-, uplatníte kupón na cenu 1000,-Kč a zbude vám ještě 100,-Kč (1100 - 1000 = 100), ale na tuto částku už nemáte slevový kupón.
Jinak u Alzy ještě můžete zkusit, že zboží dáte do košíku a necháte ho tam. Občas za někok dní pošlou email se speciální slevou, když zboží v košíku koupíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.