Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak resi jerabnici potrebu

Od: paw* odpovědí: 15 změna:

Narazili jsme na problem pri debate. jak resi jerabnici na prihradovych jerabech svoji potrebu? jidlo a piti si berou s sebou,ale jinak maji plinku nebo lezou na pricnik a moci po vetru? Co velka?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Pet láhev a s ostatním musí dolů.

hodnocení

0x

Na velkou, kdyz jsou na hodne vysokem jerabu, tak s sebou muzou tahat kyblik, ne?

Ale spis si myslim, ze normalnimu cloveku staci chodit na velkou jednou denne a urcite se da naucit, aby to bylo pred nebo po smene.

olaf71*
hodnocení

0x

před pár dny to bylo v telce. Pet láhev se širším hrdlem a s bobkama lezou dolů,pokud je kam

buss
hodnocení

0x

Řekl bych, že se to řeší podle ZP. Jsou však takové profese, co to dělají pod sebe...

ZP resi chozeni jerabniku na zachod?

Mozna by se mohlo uzakonit povinnost toytoyek vedle kazde jerabnicke budky.

buss

ZP řeší přestávky a ne sraní. A je rozdíl, jestli je to venku, třeba šrotiště, zda je to v hale a zda jde o čas. Zrovna tak je to řešeno třeba u pásové výroby.

U jerabnika nejde ani tak o prestavky, jako o pocet sprsĺiku na zebriku.

hodnocení

0x

Jednoduše-kolegové to řešili na jeřábu co měl za budkou jeřábníka plošinku-tak močil z plošinky,a u jeřábu kde se lezlo rovnou ze žebříku do kabinky tak do pet láhve nebo poklopen přímo dolů (takto ale většinou jen když pršelo,déšt to spláchnul.Velkou potřebu holt lezli dolů (pkd to bylo akutní!)Ale zatím měli jeřáby max do 5 patra,

hodnocení

0x

Třeba chlapi, co stavěj tovární komíny se s tím nemažou a pouštěj to po větru.

praivo*
hodnocení

0x

Tady je odpověď přímo od jeřábníka: newgrounds.com/...

Mimochodem, těch $100k/rok by se mi taky líbilo *smich*

asd*
hodnocení

0x

Jak to dělají jeřábníci nevim, ale jsou oblasti, kde se nesmi nechat ani h..., tzn. že sebou povinně berou vynález odborně zvaný shit tube - na jeřábu by to fungovalo taky. Nádoba s velkým víkem, bobek do ní a zavřít, pak se to někde vyleje. (třeba sousedovi na auto :-D)

hodnocení

0x

A chirurgové? Má na stole otevřený hrudník, srdce v lavórku s ledem a 6 hodin práce před sebou. Možná i více. Nemůže si odskočit. Ani do petky. ;)

Treba jim petku odrzi sestricka :D. V nemocninci je jich pri dlouhe operaci samozrejme vic. Navic z vlastni zkusenosti muzu rict, ze kdyz se na neco opravdu soustredim, ze ani potrebu nevnimam. Potom je mi treba spatne hlady a jsem an prasknuti, ale to je az po

instalater*
hodnocení

0x

Na šachtě když děláš ve sloji v 60 cm výšce , tak to taky děláš pod sebe. Se plazíš třeba 50 metrů , než se můžeš trošku posadit.

hodnocení

0x

Přemýšlela jsem podobně o strojvedoucích. V těch starých parních krasavicích nebyl záchod ani náhodou, a myslím, že není ani v současných lokomotivách. Dneska jezdí strojvůdce v rámci šetření většinou sám, řízení vlaku nemá předat komu. A když to vydrží do stanice, tak tam se zase konat potřeba nesmí, když vlak stojí.

Navíc jsou lidé /třeba já/, že když musí, tak prostě musí. Žádné odkládání! Tak by mě zajímalo, jak to ti fírové dělají. Jsou to taky jenom lidi, i je může zaskočit potřeba v nevhodný okamžik. Jako každého z nás.

Nejpitomější to bylo na rande! Ale to mi už, naštěstí, nehrozí. *smich* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]