Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půvabné české medailové krásky z OH 2014

Od: olaf71* odpovědí: 10 změna:

která se vám nejvíce líbí:

doplněno 04.03.14 19:49:

jak dlouho bude ten přenos trvat? chyba je kde?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Já chci Gabrielu :D

olaf71*
hodnocení

vložil jsem anketu a nikde nic. tak snad později

ma*

"čekejte prosím, probíhá přenos dat..." (se píše)

já bych si nevybrala žádnou, ale jsou supr šikovný! :)

albatros498022*
hodnocení

0x

Gábina jednoznačně

vis*
hodnocení

0x

Prohlášení Soukalové o pros*ané medaili kvůli natahování kalhotek považuji za vrchol trapnosti. Chlípné představy to u mě nevzbudilo ani náhodou, pokud jí šlo o tohle. Spíše se mně vybavilo slovo, kterým zbytečně urážíme veskrze užitečnou dojnici domácí.

lidus*
hodnocení

0x

Stále přenos dat, asi se něco zadrhlo. Pánové za mně je to Jarda Soukup. Chápu, že chcete krásné ženské, pak já říkám rebelka Eva Samková a smosebou i ta vaše Gábina.

martinaa*
hodnocení

0x

Jsem sice holka, ale...*smich*

Nejhezčí je zřejmě Soukalová. Bohužel některé její výroky jsou značně úsměvné a perfektní líčení během sportovních výkonů jsem nikdy nechápala.

Samková vypadá správně ztřeštěně, prostě normální fajn holka s trochu příliš širokým úsměvem. Doufám, že nesklouzne k lacinému focení v prádle, sportovec má prostě zůstat sportovcem.

Osobně nejsypatičtější je mi Sáblíková. Sice to není žádná krasavice, ale je úžasně přirozená a na nic si nehraje. Navíc dokazuje, že se nemusí fotit v podprsence a ukazovat kdeco, aby ji lidi obdivovali.

vis*

Hmmm...lépe bych to nenapsal. *palec*

Je to pěkně napsáno, pravda. Sportovec by měl zůstat sportovcem. To Martina Sáblíková splňuje, ta další děvčátka by se ráda zviditelnila i v jiných sférách než ve sportu.

Ale když vzpomenu třeba naši "zlatou" Věru Čáslavskou, chovala se vždy přirozeně a nepamatuji si, že by někde na fotkách ukazovala pupík či podprsenku. A tak to má být. Modelka ať si ukazuje, sportovec by měl tím sportovcem zůstat. *palec* Jaga.

ohneta*

No já bych Soukalovou za to malování neodsuzoval, závodí namalovaná, páč v tom má jakýsi rituál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]