Nejste přihlášen/a.
která se vám nejvíce líbí:
doplněno 04.03.14 19:49:jak dlouho bude ten přenos trvat? chyba je kde?
Jsem sice holka, ale...
Nejhezčí je zřejmě Soukalová. Bohužel některé její výroky jsou značně úsměvné a perfektní líčení během sportovních výkonů jsem nikdy nechápala.
Samková vypadá správně ztřeštěně, prostě normální fajn holka s trochu příliš širokým úsměvem. Doufám, že nesklouzne k lacinému focení v prádle, sportovec má prostě zůstat sportovcem.
Osobně nejsypatičtější je mi Sáblíková. Sice to není žádná krasavice, ale je úžasně přirozená a na nic si nehraje. Navíc dokazuje, že se nemusí fotit v podprsence a ukazovat kdeco, aby ji lidi obdivovali.
Je to pěkně napsáno, pravda. Sportovec by měl zůstat sportovcem. To Martina Sáblíková splňuje, ta další děvčátka by se ráda zviditelnila i v jiných sférách než ve sportu.
Ale když vzpomenu třeba naši "zlatou" Věru Čáslavskou, chovala se vždy přirozeně a nepamatuji si, že by někde na fotkách ukazovala pupík či podprsenku. A tak to má být. Modelka ať si ukazuje, sportovec by měl tím sportovcem zůstat. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.