Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesmazatelný fix

Od: egroups® odpovědí: 8 změna:

Nemáte někdo tip na tenký (cca 1mm nebo tenčí hrot) fix,který by byl opravdu nesmazatelný?Tím myslím ani lihem,prostě ničím nebo maximálně nějakým hodně speciálním přípravkem.A musí samozřejmě umět psát na plast.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

suchy*
hodnocení

0x

například něco takového aalternativ.cz/...

hodnocení

Nějaké lakové popisovače jsem předtím taky našel,ale bylo tam napsáno voděodolné.Má to někdo ověřeno,že to opravdu nejde smazat ničím?

praivo2
Jde to jen acetonem nebo mechanicky.

hodnocení

0x

Opravdu nesmazatelný je ocelový hrot :).

hodnocení

Tak tudy cesta nevede.

Ano jsou voděodolné , obsahují syntetickou barvu:

specialnipopisovace.cz/...

Je to vlastně trubičkové pero, z kterého vytéká lak

hodnocení

0x

Já mám pár kusů tohohle: centropen-shop.cz/...

Sice není tak tenký, ale teda musím zaklepat, že drží a umýt ho jde pouze acetonem, a to tak, že se místo smazání stejně jen rozšmudlá. Líh mu nečiní obtíže. *palec*

hodnocení

Takže jsem včera koupil lakový centropen 9211 a bohužel i ta trošička alkoholu,která je obsažena v liquidu tento fix smaže.Takže pro mne nepoužitelné a vyhozeno 70Kč zbytečně:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]