Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracené letadlo - určitě jsou v pořádku?

Od: anges* odpovědí: 13 změna:

Hezký den, viděle jste někdo film LOST neboli ztraceni? Jak už před týdnem zmizel Boeing 777 Malaysia Airlines tak mě to připadá jako z filmu ztraceni, kde taky ztroskotovali na neznámém ostrově a nikdo o nic nevěděl ani je nikdo nenašel... :) Je to pravda? :-D

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

@Anges jelikož je ještě nenašli, ani trosky, tak nikdo nemůže s jistotou říct jestli jsou či nejsou v pořádku.

cobrak*
hodnocení

0x

Můj osobní názor je ten, že někde jsou unešení. Ale pořád nechápu, i kdyby se jim podařilo přistát (třeba v bývalých sovětských zemích je opuštěných letišť mraky), tak kde jsou? Musí je živit a starat se o ně. A hlavně, proč by to kdo dělal? Už by chtěli výkupné dávno. Nechápu to, ale podle mě to letadlo je na zemi v pořádku a přístálo. Ale co se stalo s těmi lidmi, to mi uniká...

buss
hodnocení

0x

Ono se jednou najde, tak klidnou noc.

albatros498022*
hodnocení

0x

Moc bych na to, že letadlo někde sedlo nesázel, takovýhle stroj zase jen tak někde přistávat nemůže a bez logistiky na zemi už skoro vůbec. Moje domněnka je havárie. Většina indicií tomu napovídá - bohužel. Únos také není pravděpodobný, protože letadla se unáší s cílem mít požadavky a to se stane ihned a ne po takhle dlouhé době.

Dopravní letadlo může přistát kdekoliv, ale bez pozemní podpory už potom těžko vzlétne :) Celé je to podivné, v dnešní době nad námi létá plno družic, které provádí nepřetržité snímkování prakticky celé planety, někde by mělo být zachycené. Jestli ale letělo moc nízko a někde v neobydlené oblasti spadlo, zaroste možná vegetací dřív, než ho někdo objeví.

albatros:

co to má znamenat ... jen tak přistávat nemůže a bez logistiky na zemi už skoro vůbec...?

buss

Cokoliv mohu provést i ze msty a ještě si z lidstva vystřelit, hledejte šmudlové! Ten pilot by na toto důvod měl.

doplněno 18.03.14 11:40:

No média píší že obdivoval? Co to je za porucha? Já nepíši nic o sebevraždě!

Bussi, možná naivně si stále myslím, že piloti chodí na pravidelné psychologické prohlídky. A ne jen nějaké formální, kde namalují stromeček a podle zlomených větví a uzařené koruny se na něco usuzuje. Chtěla bych stále věřit, že nějaké odhalené psychické problémy pilota na čas nebo zcela vyřadí z létání.

Proto se mi zdá sebevražda velmi nepravděpodobná. A ještě navíc - pokud někdo spáchá sebevraždu sám někde v koutku, je to smutné, ale budiž. Ale spáchat sebevraždu a zároveň vraždu mnoha lidí, to už by musely být veliké a dlouhodobé psychické problémy.

bimbam:

nebyl by to první případ a psychologické tasty? Nejsou stoprocentní, ne všude se dělají poctivě, nebo vůbec...

letisteodbory.cz/...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jisté je jen jedno - ve vzduchu to letadlo už není. Já bych řekl, že je ve vodě.

Ale, možná někde přistálo, nyní tam přežívají a potom bude zase hezký námět na nový film. Zdravím!

erikretr*
hodnocení

0x

Určitě se někdy najde

hodnocení

0x

Podle mě to někam spadlo :(

Je divné že nezafungovalo ELT, nouzový vysílač co se spustí automaticky, nikdo ani posádka jej nemůže vyřadit, sputi se i na vodě než se letadlo potopí a satelity jej velice rychle lokalizují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]