Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude pilulka působit stejně, když ji otevřu?

Od: sdgd odpovědí: 10 změna:

určitě znáte "plastové" pilulky, které jsou docela velké. bojím se je polknout a tak se chci zeptat, jestli to bude mít stejný účinek, když je otevřu a vysypu a až pak spolknu? konkrétně užívám kapsulky Derminax na pleť, jestli znáte:)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

0x

Oni ten "prasek" do tech kapsli sypou proto, aby se to rozpustilo az v zaludku. Takze by se to melo uzivat cele.

A normalni prasek taky nespolknete? Pokud nemate problem s polykanim beznych tablet tak toto spolknete bez problemu s vetsim mnozstvim vody.

Co pisi v pribalovem letaku?

ladinpraha*
hodnocení

0x

Oni to do těch kapslí sypou hlavně proto, aby se z nich léčebná látka uvolňovala postupně. Jinak by nebyl problém vyrábět je ve formě tablet.

doplněno 17.03.14 21:03:

Takže odpověď zní : Ne, nebude to mít stejný účinek.

honzav88*
hodnocení

0x

Záleží na typu léku - viz odkaz...

olecich.cz/...

hop®
hodnocení

0x

Neznám tento konkrétní lék, ale balení do kapsle má svůj důvod. Nepodceňujte návod k užívání léku a doporučení lékaře. Jinak lék (obecně) může mít menší účinky, nebo naopak větší nežádoucí následky na lidský organismus...

hodnocení

0x

Jak zde bylo již psáno. Prášek je v obalu proto, aby účinkoval až za jistou dobu. Ale nebojte se to spolknout, je to menší, než sousto hovězího, tak kde je problém?

gtrvb

A nemuze semito seknout v krku?

cuca*

Kdepak, radne zapijte, ona sklouzne.

Šup tam s ni, pak napiste, jak to slo hladce :)

ndjdfjvj

Ráno jsem spěchala tak jsem na to ani nemyslela a opravdu ani jsem to necítila:) děkují

naihonn*
hodnocení

0x

Taky jsem vždycky nesnášel tyhle velké kapsle, ale bohužel, jinak to nejde a dá se to naučit polykat. Pro mě byly asi dva nejdůležitější kroky - pořádný lok vody či čaje a pak rychle polknout a je hotovo.

vrgjfhgr

Ano povedlo se a ani jsem to necítila:) ani jsem na to nemyslela

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]