Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Absolventská práce

Od: lili21 odpovědí: 1 změna:

Ahojky, za měsíc máme odevzdat AP a skoro nic nemám napsané. Mám hodně práce a jednoduše nestíhám. Téma mé práce je: Činnosti související se založením podniku. Podnik chci mít na živnost. Dělá mi problém praktická část. Jedná se zde o administrativní, finanční a časovou náročnost. Jelikož jsem nikdy podnik nezakládala, nevím jak to přesně chodí a webům na netu tak úplně nevěřím. Je zde někdo, kdo si podnik založil a mohl by aspoň zhruba popsat/pomoci jak to na začátku chodí? Jaké úřady sem musí oběhat? Na co si dát pozor při vyplňování formulářů? Jak dlouho všechno trvá? Chtěla bych založit kosmetické studio, takže i sehnat informace o financích na začátku. Uvést všechny poplatky, propočítat náklady na dopravu. Budu ráda za každou radu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

djfajfk
hodnocení

0x

Tak v první řadě bych psala o tom, co mě zajímá, vím o tom něco nebo ty informace mohu sehnat. A třeba zajít za nějakým známým/známou co má nějaký podnik a zeptat se na to? A nebo si zajít na příslušný úřad a zeptat se na to? Já jsem psala bakalářku a sehnat informace z praxe nebyl problém... Jen trochu asi chtít...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]