Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Masopustní průvod

Od: uska* odpovědí: 5 změna:

Vážení rádcové i rádkyně, prosím, pomůžete mi? Na Masopustní průvod musím zahrát ženicha, to bych snad zvládla, ale jak políbím nevěstu (chlap vysoký 202 cm) to netuším. Asi si na záda uvážu schůdky *smich*. Bude mě otravovat před svatbou cigánka s miminem a mám dvě otázky.

1. Neznáte nějaké slušivé křestní jméno cigánky?

2. Cigaňu musím vyplatit, v hradčkářství jsem chtěla koupit dětské peníze, ale mám smůlu. Okopírovala jsem normální bankovky, černobíle, jednostranně a velikost jsme zvolila o 50% větší. Jsou ještě jiné podmínky ke kopírování bankovek nez svolení ČNB? O průšvih nestojím . Děkuji za jakýkoliv nápad. Uška

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Eržika, Jolana. To jsou jasná jména. ;) Krááásný masopust přeji. :)

ladinpraha*
hodnocení

0x

1. Marika, Esmeralda

2. Peníze - když už, tak už. Vybral bych si nějakou exotickou bankovku, na které je co nejvyšší číslice a přizpůsobil ji. Třeba vložil foto ženicha a nevěsty a na druhou stranu foto místa konání. Pak by to pro mnohé mohl být i vítaný suvenýr.

Uško, ať se zadaří. A jako ženich můžeš mít vycházkovou hůl. A tou si nevěstu přitáhneš.

uska*
hodnocení

Děkuji za nápovědu. Výsledek - cigaňa bude Eržika a jeji mimino Esmeralda. S holí je to bezva nápad. Budu v průvodu vzpomínat na vás, srandy není v životě nikdy dost. Uška

Když jsem byla požádat o příspěvek na bydlení, na chodbě PÚ volala cygana na asi tříletého chlapečka: Esopzíto, ku*va neslyšíš? Pocem! *sok*

doplněno 28.02.14 16:53:

Oprava: ten klučík se jmenoval Espozíto

martinaa*

*smich* Já měla na praxi Kasandru, máma má v evidenci Samanthu a svého času se tu narodili tři José Armandové a několik Esmerald. Strašný*smich

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]