Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Nějaký Asiat nabízí ve své restaurac,i pouhé jedno zrnko rýže. A lidi se mu do ní cpou. Chápe někdo z Vás přátelé, proč se to tak děje? Něco je divně.
Ahoj, já bych se nad tím nepozastavoval, jsou i restaurace, kde se nedává nic, nosí se tam na stůl prázdné šálky a lidi tam choděj a dokonce za to platěj, nebo jsou restaurace, nebo bary, kde se prodává jenom voda. No a na našem netu se neprodává elektronika a přesto má prodávající stále dost zákazníků...
To mne spíše zaujala reportáž o "hospodě", kde jsou ceny dobrovolné. Jistěže se tam občas někdo dojde nažrat zadarmo, ale já bych jim asi za dobrou obsluhu a zajímavý nápad dal víc, než za srovnatelnou návštěvu srovnatelné hospody - jen za tu důvěru, kterou v zákazníka vkládají. A asi nás je takových víc, majitel snad ještě nezavřel, pravda, nemám aktuální info...
Jinak VŽDY chodím na jedno pivo, na ostatní pifka už jsem TAM. A je jedno, jestli je to pivo půllitrové, "basové" či "sudové"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.