Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dáte si zrnko rýže?

Od: humbucker* odpovědí: 9 změna:

Ahoj. Nějaký Asiat nabízí ve své restaurac,i pouhé jedno zrnko rýže. A lidi se mu do ní cpou. Chápe někdo z Vás přátelé, proč se to tak děje? Něco je divně.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

No jestli i oni doma tvrdí, jako já, že jdu na jedno,tak se ani nedivím,ona skutečnost je malinko jiná.

hanher*
hodnocení

0x
Asi si snobi chtějí dokázat, ze na to mají a jsou něco víc. Jinak to taky nechápu, dopoledne jsem si ten článek četl taky.

hodnocení

0x

Nevím oč jde. Já chodím na Kostku ve skluzu *smich*

humbucker*
hodnocení

Teď, je taky děsná móda, Pákistánská rýže Basmati. Lidi po ní šílí i v Čecháčkově. Kámoš to doma uklohnil a dal mi ji ochutnat (ne jedno zrnko, to bych ho kousl), a protože byla umazána jakým si sosíkem, byla dobrá. Pro mě dobrá, jako jakákoliv jiná.

běž si dát Basmati třeba do Indie a pak uvidíš o co se jedná :-D

levlef*
hodnocení

0x

dovolim si poupravit - nabizi sushi v miniaturni podobe, mimo jine i zrnko ryze zamotane v morske rase..

Vice se dozvite ve vcerejsim poradu Koreni, najdete na webu Novy. Vcetne toho ze se vypracovaval 13 let, vcetne toho proc to dela a take nazory zakazniku.

ukulele*
hodnocení

0x

Ahoj, já bych se nad tím nepozastavoval, jsou i restaurace, kde se nedává nic, nosí se tam na stůl prázdné šálky a lidi tam choděj a dokonce za to platěj, nebo jsou restaurace, nebo bary, kde se prodává jenom voda. No a na našem netu se neprodává elektronika a přesto má prodávající stále dost zákazníků...

honzmalatny*

Není nad gulášek s pěti a jedna orosená 12-ka.

hop®
hodnocení

0x

To mne spíše zaujala reportáž o "hospodě", kde jsou ceny dobrovolné. Jistěže se tam občas někdo dojde nažrat zadarmo, ale já bych jim asi za dobrou obsluhu a zajímavý nápad dal víc, než za srovnatelnou návštěvu srovnatelné hospody - jen za tu důvěru, kterou v zákazníka vkládají. A asi nás je takových víc, majitel snad ještě nezavřel, pravda, nemám aktuální info...

Jinak VŽDY chodím na jedno pivo, na ostatní pifka už jsem TAM. A je jedno, jestli je to pivo půllitrové, "basové" či "sudové" :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]