Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihláška do autoškoly bez potvrzení

Od: hull odpovědí: 4 změna:

Zdravím, chtěl bych si začít dělat autoškolu a mám jeden dotaz. Mohu tam odnést vyplněnou přihlášku (popřípadně i zaplatit zálohu) a potvrzení od doktorky donést později? Nebo se to musí donést zároveň? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Vycvik zacit nemuzes.
Zalezi na domluve s danou autoskolou. Ale myslim si, ze spise ne. Dnes vetsina autoskol zahajuje vycvik kazdy tyden, tak snad to neni takove zdrzeni.
hull
hodnocení

To s výcvikem je mi jasný ale jestli aspoň vezmou tu přihlášku. Mají tam do zítřka velkou slevu tak to chci zkusit stihnout. Dřív jsem nemohl, protože jsem neměl peníze.

buss
hodnocení

0x

Proč ta oklika a ne dotaz přímo konkrétní autoškole?

hull
hodnocení

Psal jsem tam ale předpokládám, že teď mi nikdo neodpoví a zítra se na internet nedostanu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]