Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je v Anglii delfinárium?

Od: ep92* odpovědí: 3 změna:

Zajímalo by mě jestli je v Anglii delfinárium,ráda bych se tam podívala =) děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To nevím, spíš myslím, že ne, ale v únoru bude "hostovat" delfinárium v Praze.

ep92*
hodnocení

to je škoda ,taky mám právě dojem že není =(

lightknightcz*
hodnocení

0x

Naposledy, když jsem byl v Anglii tam ještě delfinárium měli. Nedávno však ty delfinária zrušili, protože je to podle EU kruté a týrání zvířat. Delfinária zůstala jenom v zemích, kde delfínům mohou zaručit příjemné podmínky (minimální rozměr nádrže, speciální potrava, voda se správným množstvím soli...). Ale žádný strach :D Ve Velké Británii můžete delfíny pozorovat i na moři :D Zaplaťte si nějakou rekreační cestu po moři (okružní, samozřejmě :D ) a pokud budete mít štěstí, nějakého toho delfíne zahlédnete. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]