Nejste přihlášen/a.
Přesně tak. Nepoznáte nic. Znám oba extrémy ze života několikanásobně. Jednou přišel takový vyšší štíhlý mladík s brýlemi. Typický intouš... než promluvil. Byl to místní blázen. Druhý extrém. Pankáč z kterého měl každý jen srandu. Oranžové vlasy, náramky, náušnice. Ale časem jsem zjistil, že kluk má IQ kolem 140!
Dobrý den, lze to poznat vcelku dobře, ale jen v zrcadle - a ještě se to může dost měnit denní či noční dobou (případně požitím či nepožitím). U jiných osob to poznat nejde a to je dobře. Zdravím!
Nejprve je potřeba si uvědomit, co inteligence je, co za tím slovem hledáme. Jestli třeba to, jak to definoval Marx: Který označil inteligenci za domýšlení důsledků činů nebo je to schpnost přežít nebo spolupracovat nebo řešit různé úkoly. . Takových "nebo"je hodně. I inteligence jsou různé. psychotesty.kvalitne.cz/...Takže nějakou inteligenci poznáte na první pohled, nějakou až po hlubším pozorování a nějakou až v mezní situaci.
Joe, a proč u nepříjemného člověka nepředpokládáme že je špičkový matematik. A u příjemného člověka, s vysokou sociální inteligencí předpokládáme, že matematik je? O tom to je!
doplněno 17.03.14 11:06:Sociální inteligence je na dálku vidět. Ale ten člověk může být dost velký hňup, který je rád, že se umí podepsat.
Zdravím . Po přeštení vašich odpovědí se bojím podívat do zrcadla.
Nejvíc se mi líbí , když někam přijdu na opravu a zákazník se mi prvně představí titulem. ,,Dobrý den Inženýr Novák .",,Instalatér Xxxxx". Naco já potřebuji vědět titul , když jdu vyměnit baterku. . Narozdíl od toho mám kamaráda , který má tři tituly před a jeden za a na dveřích a nebo zvonku má jenom přijmení. Nikdy jsem neslyšel , že by o tom mluvil.
Myslím, že také záleží, jak titulu dosáhl, jestli s červenou knížečkou, nebo za pár měsíců v Plzni.
Ahoj. Po převratu, v r.1990 jsme se bavili se sousedem, inžynýrem elektro o tom, jak při vyběhávání materiálu a potom při jeho shánění, na stavbu domku, vědomě tajil svůj titul. Divní lidé mu to prý často dávali sežrat. Na nich ta,, inteligence,, musela být určitě vidět. Mohla z nich přímo čišet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.