Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabídka práce podvod?

Od: pitra* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

našla jsem v novinách nabídku práce: Příjmeme muže i ženy pro ambulantní rozvoz, mlady kolektiv, nástup ihned. Výdělek 17 000 Kč (což se mi zdá už samo o sobě divné). Tel.: 739 101 499
Nicméně jsem začala prověřovat na internetu. Zřejmě se jedná o nějakou firmu Ranger. Hned co jsem uvedla do vyhledavače " ambulantní rozvoz ostrava ". Vyjelo mi: podvodnefirmy.cz (ale stránka je zdá se nefunkční), ale je mi asi vícemeně jasné, že se teda jedná o podvod.

Máte o tom někdo nějaké info? :) (možná tam přece jenom zkusím zavolat *smich* )

Děkuji, za případné odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Myslím, že sama jste si odpověděla. Pokud je inzerát takto stručný (dnes se neplatí za slova) a podle všeho jeho plný internet (což je docela normální), ale zkusit to můžete.

Je zvláštní, že neuvádí pořadavky.

hodnocení

0x

Ranger je sama o sobě nesolidní společnost, lákají lidi na pozice které se od reality podstatně liší...slyšela jsem různé příběhy z pohovorů...

Vy asi vozit nebudete nic,spíše oni budou rozvážet vás.

Mladý kolektiv,po večerech... Zbytek si zkuste domyslet.

pitra*
hodnocení

Díky, za odpovědi. Nicméně na to " kašlu " nikam volat nebudu...

Hezký, zbytek dne :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]