Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v dnešní době, kdy je trh zasycený " pod " operátory, jako je : bleskmobile, tescomobile, sazkamobile a možná i další nemám přehled o poskytovaných službách a tak se obracím sem na poradnu s žádostí a dotazem, jaký podoperátor má nejlevnější volání do zahraničí, konkrétně Francie ( na franc. tel. čísla )
Věřím, že lidé zde mají bohaté zkušenosti a poradíte mi...
Obávám se, že levné volání do zahraničí si u tel. operátora musíte zasloužit věrnosti. Já jsem měl volání do zahraničí od 8,5Kč/min (používal jsem to minimálně _ volal jsem z počítače cca za 2Kč)
Dnes mám volání za 1,5Kč/min /24hod /v rámci tarifu
ČR
Slovensko, Rusko, Ukrajina, Čína, Vietnam
Andora, Belgie, Dánsko, Finsko, Francie, Chorvatsko, Gibraltar, Irsko, Itálie, Kanada, Lucembursko, Maďarsko, Monako, Německo, Nizozemí, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Řecko, San Marino, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, USA, Vatikán, Velká Británie
Nevim jestli je nejlevnejsi ale opencall nema na cizinu spatne ceny opencall.cz/... . Eureka asi nee eurekago.cz/... .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.