Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cukání v zubu jak vydržet?

Od: pado odpovědí: 9 změna:

Zdravím všechny a prosím o pomoc, radu jak vydržet nebo odstranit cukání nervu v zubu. Jsem objednaná k zubaři na úterý v pondělí má zavřeno :( celý víkend trpím dnes mě začalo v zubu cukat...škubat nerv. Je to nárazové,ale šílené. Když nemluvím a sedím v klidu tak neškube nebo malinko. Mám,ale děti a musím kolem nich lítat zůstat nehybná a nemluvná tedy jde velice těžko. Další problém je v tom,že jsem těhotná,takže si nemůžu ani nic vzít od bolesti max paralen,ale ten je na nic :( Nevíte někdo jak to období přečkat jak se zbavit toho cukání v zubu?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Hřebíčkový olej, ztupit jehlu u injekční stříkačky a vypláchnout místo naředěným peroxidem, pohotovost.

jm*
hodnocení

0x

Vše již zu bylo zmíněno. Ještě dodám, studený obklad. Než trpět, navštívil bych pohotovost.

hodnocení

0x

Těžko radit, chce to zubaře. Možná by pomohlo nahřívat tvář třeba Infračervenou lampou. Nebo na zubní pohotovost. Nějak se zabavit, abyste se soustředila na něco jiného. Držím *palec* ať máte brzy pokoj !

pado
hodnocení

Děkuji,je mi to všechno jasný..já bych si moc přála vydržet do tohu úterka...jiných zubařů a ještě k tomu pohotovosti se šíleně bojím :(

zabu
hodnocení

0x

Mě zabírá Ataralgin. Vzhledem k mé váze beru dva najednou a když to nepomůže tak ještě po hodině dva. Víc ne. Radši.

dopo
hodnocení

jj jenže jsem těhotná,takže s práškama mám smůlu.

zabu

Podívejte se na web na info. Jsem přesvědčený, že gravidita není mezi kontraindikacemi.

host*
hodnocení

0x

Někdo si při bolavém zubu aspoň provizorně dá do pusy mezi tvář a dáseň u bolavého zubu kuchyňský hřebíček, ale rada není zaručená, jen by to snad mohlo být neškodné, když se hřebíček běžně používá jako kuchyňské koření.?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]