Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava hodinek

Od: zanetaa* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat koupila jsem si nové hodinky s kovovým řemínkem a z jedné strany se mi včera ulomilo zapínaní nevím jak to popsat takový plíšek a uz jsem jej nedohledala myslíte ze v hodinářství mají takové součástky nebo je to na celý nový řemínek

Oprava hodinek

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

A co třeba reklamace? Obávám se, že náhradní díly k řemínkům by bylo nutné objednat u výrobce...

doplněno 15.03.14 19:06:

I přes internet lze reklamovat ;)

zanetaa*
hodnocení

Bohužel to bylo přes internet...

k2
hodnocení

0x

Pokud to neni vylozeny atyp (z foto to tak nevypada), tak maji normalne ND.

zanetaa*
hodnocení

Píse se ze je to nerezová ocel . Nevíte prosím na kolik by to tak +- vyšlo?

k2

Nerezovy je kazdy. Cenu uz si nepamatuji, je to dele. Ale bude to par desetikorun. Do 100,- s praci (vymenou) to bylo na 100%.

zanetaa*
hodnocení

Pardon neveděla jsem co znamená atyp, tak jsem napsala tu nerez. Dekuji moc za odpověd snad to půjde :)

holinky
hodnocení

0x

Možná vás nové hodinky vyjdou laciněji, než ta oprava.

Skoč si k Vietnamčíkům, kup si hodinky za tři pětky se stejným páskem a přehoď si to. To bude jednodušší než shánět náhradní díl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]