Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon s bonbóny

Od: tdlous odpovědí: 5 změna:

Zdravím přátelé :)
ve třídě jsme se dohodli, že když má náš pan učitel narozky, uděláme si z něj trošku legraci. Jako dárek mu chceme koupit takový telefon s bonbóny, určitě si vzpomente, jak to vypadá. Chci se zeptat, jestli se to ještě prodává ( Jsem z LBC )

Děkuji :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
babyweb.cz/... Takový? Na google je několik prodejců. U Vietnamců určitě budou.

frkotou*
hodnocení

0x

ve večerce, lidovce vše za 39, vietnamci :-D

cuca*
hodnocení

0x

Zkuste obejit ve meste obchody s potravinami, ale hlavně cukrarny, tam techto blbinek bývá nejvíce.

hodnocení

0x

Určitě to hravě seženeš. Zvláště ve vašem krajském městě. Já to viděla asi před týdnem u nás v sámošce a moc jsem se divila, jak takovou ptákovinu může někdo koupit.

Ale jako vtip pro pana učitele to možná bude dobré, pokud je to veselý pán. Jinak si chystejte žákovské knížky na poznámky. Jaga.

hodnocení

0x

Zkuste Kendíka, ten má kousek před pokladnami jeden takový regál s blbostma-cukrovinkama. Nebo bych ještě zkusila cukrárnu v Syneru, snad i v případě nouze i tu na Šalďáku. Docela velký sortiment různých bonbónů má Tesco, ale tyhle telefonky asi nejsou doménou supermarketů... Pořád mi něco říká, že jsem to nedávno někde viděla. Možná u nás v sámošce před školou - děcka si tam často kupují různé ptákoviny - mám se v pondělí podívat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]