Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte podle popisu starší kreslený film?

Od: mical odpovědí: 7 změna:

Ahoj, hledám název kresleného filmu pro děti (zřejmě je Madarský, ale nejsem si jistý) Stáří minimálně 20 let nebo více. Začíná to ve škole, kde hlavního hrdinu zkouší učitel ze zeměpisu a on na mapě světa ukáže ohňovou zemi místo něčeho jieného, na co se ho učitel ptal (přesně už si nepamatuju na co). Potom začíná hlavní děj, kdy skupinka dětí hraje něco jako bojovou hru, kde hledají v přírodě různé papírky s hádankama a pod. První hádanka byla jména dvou ze čtyř mušketýrů a odpověď byla Atos a Portos. Pak už si pamatuju jenom že to končilo v bludišti z živého plotu. Vím že těch indicií není moc, ale víc si fakt nepamatuju a kdo to viděl, tak to i podle toho snad pozná :)

Díky moc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Jsem asi úplně mimo, ale první co mne napadlo je nějaká epizoda buď ze Smolíkových, anebo Bolek a Lolek, fakt sorry... :)

mical
hodnocení

Nee, Smolíkovi to nejsou určitě, to bych si pamatoval. Tohle byl kreslenej film pro děti -> Nebylo to na díly, tím jsem si jistý.

hop®

Nojo, byl to jen pokus, sorry...?:)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Co tohle?

mical
hodnocení

Taky ne :) možná bych měl ještě doplnit, že to asi není moc známej film, protože jsem to viděl před dvaceti lety, když mi bylo 8 a od té doby už jsem to nikdy neviděl. Možná to taky mohlo být z produkce bývalé NDR.

kangaroo*
hodnocení

0x

V záložkách si douprav dohledání, ale tady určitě animo film najdeš:

csfd.cz/...

alusska*
hodnocení

0x

Nedavno jsem taky tápala po jednom filmu, tak jsem dala otázku přímo do diskuze na csfd.cz a během chvilky mi filmoví experti přesně odpověděli. Doporučuji se obrátit přímo tam ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]