Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ledové kostky ledu

Od: erikretr* odpovědí: 6 změna:

Zdravím!Nevíte jestli se prodávají ledové kostky na drt do zmrzlinovače?v supermarketu?Nebo jak je vyrobit?díky za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

vídám je u benzinky - v marketu jsem neviděla

ale můžeš si koupit sáčky na led a v mrazáku si je vyrobit a pak dát do drtiče a použít na nápoje

hop®
hodnocení

0x

Jinde než u benzinky jsem je také neviděl. Zvolil bych buď speciální "pytlíky" na výrobu ledu nebo plastové formy, naplnit a šups s nimi do mrazáku...

jezevecmoudry
22.02.14 21:33
hodnocení

0x

makro

hodnocení

0x
Poproste někoho v okolí, kdo má lednici s výrobníkem ledu..umí jak tříšť tak lístky.
myse*

viděla jsem je v Tescu a říkala si, k čemu to někdo koupí? zmrzlou vodu! *bzum*

koupím si přece igelitové pytlíky na ledové kostky a pužiju ty... za minimální cenu...

nyccoss

Kdo si to koupi? Predstavte si, ze potrebujete na nejakou zahradni party 5 techto pytlu "zmrzle vody". Na odpoved mozna prijdete sama.

Igelitove pytliky jsou pro domaci pouziti absolutne nejlepsi volba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]