Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Odpoledně jsem si na poště vzal vyplňovací tiket, na Sazkovou hru Šťastných 10. Bylo tam moc lidí, a tak jsem přejel do krámku s koloniálem. Tam jsem si ten papír vyplnil podle toho, jak mě ta čísla právě napadly. Doma to ve 20:19 hodin vypíšu do tabulky na internetu a dám zkontrolovat. Vypadla na mě další tabulka. Byla tam výhra 2000000 Kč a za Královskou 3000000.Celkem 5 mega. Chybka se vloudila jen v tom, že ta čísla se měly dát včera, ve středu. Zíral jsem na to jak u vytržení. Když jsem to chtěl znova zkontrolovat, tak to muselo přeskočit na dnešní losování a ta slavná výhra zmizela jak pára nad hrncem. Ani prd. Dotaz zní, dostali jste se někdo nějak podobně blízko k něčemu takovému?
Ahoj. Kdo pozdě čísla píše, skřížkem po funuse chodí. Už jsme se s kámošema dohodli. Až bude teplo, tak dáme točit malé čuně. Kdyby nebylo tohle, tak nějaký důvod se stejně najde. Vyhrávejte přátelé. Ale, musíte si trošku a včas vsadit. Dám je ještě jednou, a když nic, tak budu sázet rajčata a okurky. To jsou nejlepší kytky. To jsou ty, co se dají zbaštit.
nejlepsi kytky jsou ty, co si zasadite sam a to plati pro vsechno, si tech 5 mega vydelejte, mate stejne sance jako vsichni ostatni
nicmene poradim, sezenim jako zamestnanec za 20k, ikdyby 30k mesicne to nepujde
No pro člověka, který sází je to skoro na kšandu
Já vyhrát velký balik peněz, tak bych jej stejně rozdal. Co s tolika penězi, já všechno co potřebuji ke své spokojenosti mám, proč mít ještě víc? Šťastnějšího to ze mě neudělá.
Ahoj. To se zase nemůže brát až tak moc vážně. Vždyť jde jen o drobnou vášeň. Proč se hned kšandit? A to si vydělávám už 30 let. A není to pro nějaký mega. To ani náhodou. Rukama je nedá nikdo. A kdyby se to mělo někdy snad stát, udělal bych si s tím radost formou příspěvků na charitu. Cílenou a konkrétní.
Ano taky se mi kdysi něco podobného stalo. Máma po mně chtěla zkontrolovat tiket (sportku), internet byl ještě v plenkách tak jsem to kontrolovala na teletextu. Všechny čísla výhra několik miliónů, pak se pořádně podívám na datum a zjistím, že je to z minulého týdne.
Jednou se mi stalo, že jsem uhodla tří čísla v jednom tahu a ty další tři ve druhém tahu.
Jo, jo, lehko nabyl - lehko pozbyl. Stejně si ale myslím, že by mě z toho kleplo. Ale co naděláte, hlavně že jste zdravý. Bylo by to příjemné mít tolik peněz /doufám, že byste se tady s námi na Poradně podělil / ale na druhou stranu, kdo ví, zda by Vám přinesly štěstí.
Tak už na to nemyslete, život jde dál. Jaga.
jojo, to se stalo mojí mámě, ještě za minulého režimu. roky sázela stále stejná čísla no a o dovolené na horách sešel táta z chaty do města pro nákup a měl mimo jiné vsadit i sportku. zapoměl na ni a zrovna tehdy přesně ta čísla vylosovali - máma mohla mít hlavní výhru a vysněný domek. ale kupodivu ustála to a rozvod z toho nebyl
Ahoj. Tak si tak vzpomínám, že když jsem byl malý, naši si taky, asi tenkrát na poště, vsadili několik sloupků. Kontrolovali to doma večer při losování. Tak si ta čísla z televize opsali na papír a dali se do kontrolování. Nejdřív nejspíše jeden. A myslím si, že si ta vsazená čísla musel zase opsat na papír a při další kontrole dalším rodičem, byla porovnávána opsaná a tažená čísla. To bylo divení, že se mělo vyhrát První pořadí. Pak to projeli ještě jednou s tiketem a bylo to jasné. Dříve, se dost sázelo ve skupinách spolupracovníků na dílnách a kancelářích. Takhle jedna vzdálenější sousedka, vyhrála podíl na první, co dělal asi 160 tisíc a za to si postavili hezký domek. Asi v roce 1985-6.
"...asi 160 tisíc a za to si postavili hezký domek. Asi v roce 1985-6".
V té době by to stačilo tak na solidní střechu
Babka - pořídit možná, postavit nikoliv. Ta částka byla reálná tak někdy v polovině let 70. Můj tehdejší kolega na začátku 80 let stavěl svépomocí (takže většinu práce oddřel vlastníma rukama) a dům ho vyšel na cca 300 000 (pravda, byl 2generační). To že byly v té době nízké nájmy neodpovídající skutečné ceně bytú (6,50 Kčs/m2) bylo tím, že stát bydlení v nájemních bytech silně dotoval (a prodělal na tom kalhoty).
Ahoj. Magdone, v r. 1974 si nechal soused postavit monťák s podsklepením (to si dělali sami) a měl na to půjčku 160 tisíc s měsíční splátkou 600 Kčs, později do nedávna(r.2004) i v Kč. Oba, i ti výherci si skoro všechno, co mohli, dělali sami, nebo s pomocí známých a kamarádů.
Ano, ale teď píšete o roce 1974. Ve Vašem předchozím příspěvku je ale rok 1985. Za tu dobu se leccos změnilo.
No, nezměnilo se nic. Soused je chlap v letech a baráček má za plotem. Stavěl v tom roce 1974. Kamarádka, je o něco mladší, ale už taky v důchodu, vzdálenější sousedka bydlící asi 400m dále, výše a ten jejich domek stavěli někdy v těch letech. Měli jsme řeč o výhrách v loteriích a tenhle příspěvek o společném sázení a výsledku z toho, mi říkala už před lety.
doplněno 12.04.14 22:03:Tak, abych vše uvedl na tu nejpřesnější míru, doplňuji. Souseda ten monťák stál 130 tisíc a s tím dodělaným podsklepením a garáží a dílnou to celé stálo 240 tisíc. Bez toho dodělanýho spodku, by ten domek byl úplné holátko.
Sázel jsem určitou dobu stále stejná čísla, až jsem se na to vykašlal. Ale jednou jsem šel k notářce a potřeboval ověřit podpis na listině a těsně před vchodem do kanceláře jsem si uvědomil, že mám jen tisícikorunu. Hned vedle byla kancelář sportky, tak jsem tam ty čísla vsadil, oni mi rozměnili a klasicky jsem na to zapomněl. Na záchodě čumím do novin a málem mě trefilo. 5 čísel ze šesti. No hodilo to tenkrát jen 11 000, ale potěšilo to. Od té doby už jsem opět nesázel.
já mám podobnou příhodu s automatama podotýkám že je nehraju byl sem tenkrát na vojně a odveleli mě s technikou na filmování večer sme s filmařema seděli v hospodě a blikal tam automat tenkrát sem to skoro ani neznal a tak sme s pomocníkem režiséra rozvinuli debatu zda do něj tu 5tikorunu hodit či ne asi po hodině debaty dorazil jeden místní nalitej sedlák byl rád že se držel na nohou a hodil do toho 5tikorunu a ta bestie se rozblikala rozehrála a vypadlo z ní skoro 5000kč jen sme na sebe stim od filmařů udiveně koukli a radši si dali další pivo
no a ten výherce ten to tam během další hodiny zas naházel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.