Nejste přihlášen/a.
Ahoj, podle čeho poznám ve 14 letech jestli jsem tvůrčí typ? K dispozici nemám dílnu
Tvůrčí typ člověka si myslí, že jsem například já, protože i přes to, že nemám dílnu si umím najít nějaké řešení jak něco montit, vyrábět a kutit. Všechny okolo mě to deptá, ale mě to baví. Máš někdy pocit, že bys něco rád stvořil či dělal?
doplněno 22.02.14 16:15:*si myslím
Tvořivost se projevuje i tím, že člověk dovede z mála, téměř z ničeho, udělat něco pěkného, zajímavého, trvalého. Myslím si, že tvořivý typ nejsi. To by ses takhle neptal, ale už bys vymýšlel cokoliv z čehokoliv. Barvy, papír, přírodniny, modelovací hmota, dřevo, nerosty, staré fotografie, vše, co nabízí počítač.. . . .
doplněno 23.02.14 06:37:Ukulele, já tvůrčí typ rozhodně jsem. Pomalovala jsem zdi všech školek, kde jsem působila. Dodnes v nich visí mé obrázky, ať už jako koláže, malované, vystřihované. Na nástěnkách, na oknech, na poličkách stávala malá výtvarná dílka, která jsem vyráběla s dětmi. Skříně jsem měla narvané materiálem, který jsem za dlouhá léta nashromáždila. Umím poskládat jen nebe peklo ráj. Možná, kdybych se hodně zasnažila, poskládala bych motorové letadlo. Ale třeba parník už neumím. Ne tak nějaké origami. To vůbec!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.