Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podle čeho poznám jestli jsem tvůrčí typ?

Od: penux odpovědí: 7 změna:

Ahoj, podle čeho poznám ve 14 letech jestli jsem tvůrčí typ? K dispozici nemám dílnu :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ma*
hodnocení

0x

Jestli rád něco kutíš, vymýšlíš, modelaříš, není zapotřebí hnedka dílna.. :)

hodnocení

0x

Tvůrčí typ člověka si myslí, že jsem například já, protože i přes to, že nemám dílnu si umím najít nějaké řešení jak něco montit, vyrábět a kutit. Všechny okolo mě to deptá, ale mě to baví. Máš někdy pocit, že bys něco rád stvořil či dělal?

doplněno 22.02.14 16:15:

*si myslím

penux
hodnocení

Jak ste se ptal na ten pocit. Chtěl bych něco vyrobit , ale třeba na strojích atd... Ale s manual. nastrojama asi ne, protože nejsem moc vzručný..

Mě to na strojích taky baví, ale člověk se k tomu jen tak nedostane. Teď jsme byli ve škole párkrát na soustruzích, ale tím to zase skončilo. Zkus si poradit i ručně, manuálně zruční lidé se cení.

buss
hodnocení

0x

Vymýšlíš, tvoříš, řešíš, angažovanost, nesjpíše by ti řekl psycholog po testech, povahový typ, též kreativita.

hodnocení

0x

Tvořivost se projevuje i tím, že člověk dovede z mála, téměř z ničeho, udělat něco pěkného, zajímavého, trvalého. Myslím si, že tvořivý typ nejsi. To by ses takhle neptal, ale už bys vymýšlel cokoliv z čehokoliv. Barvy, papír, přírodniny, modelovací hmota, dřevo, nerosty, staré fotografie, vše, co nabízí počítač.. . . .

doplněno 23.02.14 06:37:

Ukulele, já tvůrčí typ rozhodně jsem. Pomalovala jsem zdi všech školek, kde jsem působila. Dodnes v nich visí mé obrázky, ať už jako koláže, malované, vystřihované. Na nástěnkách, na oknech, na poličkách stávala malá výtvarná dílka, která jsem vyráběla s dětmi. Skříně jsem měla narvané materiálem, který jsem za dlouhá léta nashromáždila. :-D Umím poskládat jen nebe peklo ráj. Možná, kdybych se hodně zasnažila, poskládala bych motorové letadlo. Ale třeba parník už neumím. Ne tak nějaké origami. To vůbec! :-D

ukulele*
hodnocení

0x

Ahoj, zkus jednoduchý test : vezmi si list papíru - a pokud složíš origami, tak jsi tvůrčí typ, pokud ho použiješ jinak a spláchneš, tak nejsi tvůrčí, ale praktický !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]