Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám svého bio: otce

Od: marie272* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, už 14 let hedám svého bio: otce Karel Šíma. 18 let jsem byla v dětském domově táta za mnou po tají jezdil a dal mi na sebe kontakt k terý jsem ztratila. Moc toho o tátovi nevím a máma se o něm moc nezminovala ani to kdy a kde se narodil, z koušela jsem i Městský Úřad a marně tam mi nic neřekli s toho důvodu že ho nemám v rodném listě. Vím že před 14 - 15 lety bydlel na Hruškový u Sokolova kde jsem minulí nebo před minulí týden byla a lidi mi řekli že už tam těch dobrych 14 let nebydlí že se odstěhoval ale kam nikdo nevěděl a ani kontakt na nej nikdo neměl co vím že táta měl syna ( Dominik Šíma ) a přítelkyni Blanku ale příjmením nevým a tátovo máma se jmenuje nebo jmenovala Iona Fialová ale zaslechla jsem že je po smrti a nevím co je na tom pravda, vím že když jsem mu psávala dopisi z dětského domova tak posední město kde bydlel byli Louny. chtěla bych tátu a především bráchu poznat a být s nimi v kontaktu a tátovi říct že je 2 nasobným dědečkem chtěla bych aby poznal svý vnoučata když už já neměla to stěstí poznat svého tátu, budu ráda za každou pomoc či radu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Pockej, az se tady objevi uzivatel @gotrekzagary a az si vsimne teto otazky. On tady takove pripady resi. Nebo mu napis primo Vnitrni postou (viz menu nahore).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]