Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OSTRAVA - kde se nachází tento dům?

Od: kum odpovědí: 21 změna:

Dobrý den,

nevíte někdo, kde se nachází tento dům. Je to někde v Ostravě a okolí.

Děkuji

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kum
22.02.14 13:46
hodnocení

obrázek

OSTRAVA - kde se nachází tento dům?

Možná se zde jedná o nějakou lumpárnu a v té Vás v žádném případě nehodlám podporovat*cert*Toto je stalking?*sok*

doplněno 22.02.14 20:29:

Teď mě napadlo*ua*Otevřete si Google Earth/pokud ho nemáte,tak stáhnout/.Tam je vše ve 3D rozlišení,normálně projíždíte ulicemi jako v reálu.Tak by se to dalo najít *ua*

doplněno 22.02.14 20:36:

Hope:Jistě dlouhý bude,ale myslím si,že kdo hledá,najde ;)

hop®

To mne také napadlo, jenže to bude asi hodně dlóóóóóuhý výlet... :-D

To vůbec nebude dlouhý výlet.Jak jsem psal níže,dopravní značka je zřejmě Pozor děti.

Stačí si vytáhnout seznam ulic v Ostravě,na nichž se nacházejí školky a školy a projet je přes Street view.

doplněno 22.02.14 20:54:

Ano,já vím,ale ne v každé dědině je škola,o školce nemluvě.

Holt,pokud chce tazatel své prachy zpět,bude muset lapnout k počítači a cestovat.

hop®

V Ostravě a "okolí"...

kum
hodnocení

Ano, lupárna to je, ale ze strany osoby, kterého hledám. Máme s ním SoD, reklamovali jsme dílo, ale pořád se jen vymlouvá, telefony mění jako ponožky, na adrese TP se nezdržuje...

hop®
hodnocení

0x

Zkuste se podívat u zdtroje, na avizo.cz, třeba tam bude adresa...

kum
hodnocení

To právě není, ten člověk uvádí všude jen adresu TP, má ji i v ARESu...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Odkud pochazi foto? realitka nebo tak?

doplněno 22.02.14 14:15:

Ano, ale z nejakeho duvodu v tom Avizu je. Jestli je v kategorii reality, da se najit i jinde.

hop®

Podle vodotisku to vypadá na Avizo, ne? ;)

kum
hodnocení

Ano, je to z Aviza pri příležitosti prodeje jeho auta.

hodnocení

0x

Já pořád nechápu wo co go? Tak ho kontaktujte přes ten inzerát ne? Třeba pod jiným číslem mobilu než vás zná a sjednejte si zchůzku a tam si to vyříkejte...

kum
hodnocení

Už je to třetí telefon na něj a je opět vypnutý. Inzerát už není aktivní. Na e-maily nereaguje.

Někde přece musí přespávat,tak má třeba nějakou babu,poptejte se sousedů.

Pokud je to řemeslník,tak někde by měl mít dílnu.Nebo garáž doma,odkud si bere nářadí.

Z něčeho musí žít,musí udělat další práci,aby měl na jídlo,tak třeba nabízí své služby na jiném místě,jiném serveru,bazaru atd.

kum
hodnocení

Adrese TP ho nikdo nezná. Je to velký panelák. Hledal jsem i na jiných serverech a všude možné na internetu, ale jediné co mám je tato fotka.

To vypadá spíš na nějakou menší obec...vesnici.

doplněno 22.02.14 14:54:

Zkoušel jste facebook, google, tlf. čísla, spolužáky aj.?

kum
hodnocení

Vím, že se to je někde v Ostravě nebo blízkém okolí.

kum
22.02.14 15:25
hodnocení

Zkoušel

zabu
hodnocení

0x

Poptejte se pošťáků, popelářů, autobusákůn na MěÚřadech. Na jejich tipy se potom musíte dojet podívat sám. My jsme takhle hledali jeden dům z nabídky realitky a našli. Ale znali jsme alespoň obec, tak jsme jezdili po obci, a ptali se.

Já si ten obrázek zvětšil a na tom baráku je nějaká cedule.Pokud to není název jeho firmy,mohlo by to pomoct.Akorát že já prd vidím i s brýlema.

A ta dopravní značka pokud jsem dobře rozeznal,je Pozor,děti. Takže škola,školka v blízkosti.

A nakonec to auto mohl vyfotit někde po cestě do Avíza...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]