Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prace - Belgie

Od: prace odpovědí: 2 změna:

Ahoj,neznáte prosím někoho kdo dělá v Belgii? Jakéhokoliv čecha? Chtěl bych tam jít za prací, potřeboval bych poradit do začátku ... popřípadě bydlí tam někdo z vás? Jsem ochotný tam jet autem.Jsem vyučený elektrikář se 4 letou praxí + programátor dopravních systémů.Mám školení na kotelny,sprinklerovny,3 měsíční školení na systémy firmy Schaffer - 1,5 rok praxe.

Je mě 22 let,něměcky se domluvím ale vím že to bude těžké ...někdo mluví anglicky,někdo německy,někdo holandsky atd ...

Každopádně neznáte někoho? Děkuji - předem
Ps: může to být i práce popřípadě v USA,Francie,Španělsko - jsem schopný jet kamkoliv a kdyby se našel někdo se stejným záměrem tak budu velmi rád.Stačí sem napsat email a já se ozvu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

prace
hodnocení

Zapoměl jsem dodat, mám vyhlášku 6

laik*
hodnocení

0x

S USA bych se asi rovnou rozloucil. Na rozdil od EU tam budes potrebovat bud pracovni povoleni nebo imigrovat. Oboji mnohonasobne slozitejsi nez se premistit do jineho statu EU.

Nekdo tady pred par tydny zminoval plan premistit se do Belgie a pracovat tam, tak jsem se na to koukal a Belgie ma stejnou nezamestnanost jako CR (8,6%) a narozdil od CR je dlouhodoba ( BE, CZ). Navic nezamestnanost mladych lidi je oproti CR mnohem horsi (24,5% vs.19%).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]