Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E-cigarety. Jak silný e-Liquid používáte?

Od: knife72 odpovědí: 10 změna:

dobry den

koupil sem si e cigaretu.

podle tabulky (tet ji nemohu najit) na internetu sem si spocital ze bych mel koupit naplne s 12mg nikotinu (medium) ale zda se mi docela silny nebo to muze byt tim ze je to neco nove.

no zkratka me zajima jake cigarety (s jakym obsahem nikotinu) jste kourili a tet jakou pouzivate silu e-liquidu?

ja kourim 5-7 denne s obsahem nikotinu 0.6mg/cig

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x
Já mám 12 liquid. Záleží i na tom, jakou značku používáte.
knife72
hodnocení

a jak silne jste kouril cigarety a kolik?

knife72
hodnocení

tak sem to nasel. je to z jineho zdroje ale je to uplne to same Snadný výpočet pro sílu obsahu nikotinu v liquidech je:obsah nikotinu na oblíbené krabičce cigaret, který se uvádí v procentech a ten poté vynásobit 20.(příklad: 0,6% x 20= 12) Z tohoto výpočtu si vyberete liquid s obsahem 12 mg nikotinu/ml.(ikdyz tet kdyz to ctu znovu tak opravdu nvm o jakych procentech mluvi kdyz se to udava v mg)
ohneta*
Kouřil jsem modre LM, už nevím kolik měly nikotinu.

hodnocení

0x

Víte chlapi, že ze závislosti na nikotinu se dostanete za necelý týden? Pak už je to závislost na obřadu. Tak nezkoumejte, kolik je tam nikotinu. Za týden se neposkládáte!*cert*

radekstyl
hodnocení

0x

dobry den

ano mate pravdu ze to muze byt pro vas ta 12mg silna ale to je jenom zacatek ,casem z jistite ze je slaba .ja jsem zacal 24mg a skoncil na 36mg.elektronickou cigaretu jsem kouril 10 mesicu a muzu ric ze jsem z jeji pomoci prestal uplne kourit .kouril jsem 25let a jsem rad ze jsem prestal vsem doporucuji

knife72
hodnocení

prosim vas jeste neco...

kdo kourite e-cigaretu kourite ji stejne jako normalni?

myslim tim jetli rekneme mate chut na cigo tak jetli z te e-cigarety potahnete stejne jako je tomu u normalni cigarety.

rekneme 10x a vice krat

predem dik

martinxx1

z jedné e-cigarety potahnete pomalu krubičku normálních cigaret;)

knife72
hodnocení

no me jde o to ze kdyz kourim tu e-cigaretu tak mam stejne zachvili chut na normalni cigaretu.

ja kourim jako malo nakejch 5-7 denne ale jde mi o to jestli treba 10 potahnuti z ecigarety je to same jako 10 potahnuti z normalni cigarety

sice se vam to muze zdat jako blby dotaz ale pro me je pomerne dulezity protoze bych normalni chtel kourit jen vymecne

predem dekuji

janamec
hodnocení

0x

Ten přepočet je přesný, ale ve výsledku záleží jak si na e-cigaretu navyknete. 12 mg může být pro vás moc, spíš je to o tom zkusit víc možností. Já to dělal třeba tak, že jsem si koupil i nějaké bez nikotinu a prokládal to, protože mi to strašně chutnalo:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]