Nejste přihlášen/a.
dobry den
koupil sem si e cigaretu.
podle tabulky (tet ji nemohu najit) na internetu sem si spocital ze bych mel koupit naplne s 12mg nikotinu (medium) ale zda se mi docela silny nebo to muze byt tim ze je to neco nove.
no zkratka me zajima jake cigarety (s jakym obsahem nikotinu) jste kourili a tet jakou pouzivate silu e-liquidu?
ja kourim 5-7 denne s obsahem nikotinu 0.6mg/cig
dobry den
ano mate pravdu ze to muze byt pro vas ta 12mg silna ale to je jenom zacatek ,casem z jistite ze je slaba .ja jsem zacal 24mg a skoncil na 36mg.elektronickou cigaretu jsem kouril 10 mesicu a muzu ric ze jsem z jeji pomoci prestal uplne kourit .kouril jsem 25let a jsem rad ze jsem prestal vsem doporucuji
prosim vas jeste neco...
kdo kourite e-cigaretu kourite ji stejne jako normalni?
myslim tim jetli rekneme mate chut na cigo tak jetli z te e-cigarety potahnete stejne jako je tomu u normalni cigarety.
rekneme 10x a vice krat
predem dik
no me jde o to ze kdyz kourim tu e-cigaretu tak mam stejne zachvili chut na normalni cigaretu.
ja kourim jako malo nakejch 5-7 denne ale jde mi o to jestli treba 10 potahnuti z ecigarety je to same jako 10 potahnuti z normalni cigarety
sice se vam to muze zdat jako blby dotaz ale pro me je pomerne dulezity protoze bych normalni chtel kourit jen vymecne
predem dekuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.