Já teď nedávno od někoho slyšela, že tam snad používají bio produkty a biomaso. Docela mě to pobavilo :D jinak to maso v hamburgrech je zmražený výrobek dopravovaný odněkud, kde mají recepturu (nesdělují ji každému franchisantovi)
Zdravím Susenko, myslím, že v mase mouka není, ale co tam je ví jen počítač v továrně
Všechno jim dodají zmražené. Bulka se den před konzumací vyndá z mrazáku, vysušená cibule se nechá nabobtnat. ...
No a potom se dývá na gril maso, které je zmražené na -25 stupňů... no a po 40 sekundách je z něj lahodný hamburger. který se vloží do rozpečených bulek samo kečup, hořčice, fresh cibulka a tradá..
každopádně hambáč z mekáče v USA chutná a vypadá úplně jinak a nejen ten. hranolky i coca cola
borax*
Přesně tak, je to nesrovnatelné! Obzvlášť Angnus, ten u nás bohužel (nebo bohudík) není v nabídce. Je opravdu výborný. U nás do meka nechodím, nedá se to jíst...
Miluju hambáče...když vyrazím do světa nákupu tak si ho někde vždycky dám...ať je v nich co chce,nejím ho často a proto i kdyby v něm bylo ...?...šak vite co...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.