Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hamburgery v Mcdonalds

Od: susenka* odpovědí: 11 změna:

Jak dělaj hambáče v McD? A co mletý maso je to u nich samá mouka?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Rozmrazí je z polotovaru. Jako všechno ostatní...

hodnocení

0x

Cibuli používají sušenou *haha*, hambáče od McD je největší humus na světě, hamburger vyrobený od kohokoliv jiného je proti tomu pochoutka ;)

Takže mám jít radši do Burger Kingu? *smich* Já měl jednou domácí hamburgery v housce. V životě už nechci jíst nikdy nic jiného. *palec*

cocinkamichalka*

No, řekla bych že v Burgerkingu to bude úplně to samé... *blee*

martina0*
hodnocení

0x

Já teď nedávno od někoho slyšela, že tam snad používají bio produkty a biomaso. Docela mě to pobavilo :D jinak to maso v hamburgrech je zmražený výrobek dopravovaný odněkud, kde mají recepturu (nesdělují ji každému franchisantovi) :)

briketa007*
hodnocení

0x

Zdravím Susenko, myslím, že v mase mouka není, ale co tam je ví jen počítač v továrně :)

Všechno jim dodají zmražené. Bulka se den před konzumací vyndá z mrazáku, vysušená cibule se nechá nabobtnat. ...

No a potom se dývá na gril maso, které je zmražené na -25 stupňů... no a po 40 sekundách je z něj lahodný hamburger. který se vloží do rozpečených bulek :) samo kečup, hořčice, fresh cibulka a tradá..

jack*
hodnocení

0x

Popravdě jednou tak za pů roku si tak zařádím v KFC tam to aspoň jako maso vypadá...

olaf71*
hodnocení

0x

každopádně hambáč z mekáče v USA chutná a vypadá úplně jinak a nejen ten. hranolky i coca cola

borax*

Přesně tak, je to nesrovnatelné! Obzvlášť Angnus, ten u nás bohužel (nebo bohudík) není v nabídce. Je opravdu výborný. U nás do meka nechodím, nedá se to jíst...

hodnocení

0x

Miluju hambáče...když vyrazím do světa nákupu tak si ho někde vždycky dám...ať je v nich co chce,nejím ho často a proto i kdyby v něm bylo ...?...šak vite co...*uspech*

olaf71*

ho... za stovku? dost drahé *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]