Nejste přihlášen/a.
Na několika webech je u Lužických hor uvedena tato fotka s velkým vodopádem - experience-prague.com/...
Konkrétně třeba na této stránce - experience-prague.com/...
Nějak si nemůžu vybavit, že by u nás něco takového bylo, tak by mě zajímalo, jestli někdo neví, kde se tohle místo nachází. Je to případně v nějaké německé části hor?
Netvrdím, že znám Lužické hory jako své boty, ale takovýhle vodopád bych jistě nepřehlédl. Ani se mi nezdá, že by to bylo někde jinde v Česku. Buď jde o omyl, nebo (a to se mi zdá vzhledem k trochu nepřirozené krajině i pravděpodobnější) je to fake a nikde to neexistuje.
doplněno 22.02.14 11:12:Je to hnus, velebnosti!
Fotomontáž a ještě nijak zvlášť dobrá. Připomíná mi to takové ty architektonické návrhy, co visí s velkými nápisy "chystaný projekt" - včetně těch naskládaných lidiček okolo - jen doufám, že si někdo hrál, a nemá roupy urvat si z fondů EU na obskurní, uměle vybudovanou turistickou atrakci...
Tohle mi připadá jako dost sprostý podvod na turisty, zejména ty zahraniční. A tuhle fotku používají i některé penziony na svých stránkách. To vážně nemají Lužické hory co nabídnout?
doplněno 21.02.14 20:42:zabu: Souhlas, jsou tam další chyby, je to děs !
No jo, Island. Že mě to hned nenapadlo!. To je hned vedle Lužických hor. Člověk se splete, ani neví jak .
Mimochodem, jste si jistý, že na tom Islandu opravdu je? Může to být stejný podvod, jako s těmi Lužickými horami. Možná se časem tenhle vodopád objeví ještě v řadě jiných zemí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.