Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jelikož jsem byla po úrazu, tak jsem pozastavila živnost (tehdy byla za mne žádost odnést moje mamka s plnou mocí), mohu o další pozastavení zase žádat prostřednictvím zástupce? V únoru ani březnu jsem nepodnikala, tak budu muset zřejmě vyplnit čestné prohlášení a nejsem si jistá, zda i toto lze řešit plnou mocí.
A druhý dotaz se týká registrace na Úřadu práce - je nutné dodat nějaké potvrzení z ČSSZ? Volala jsem kvůli tomu přímo "na sociálku", kde mi nedokázali sdělit konkrétní info, proto mne odkázali na ÚP, kam jsem volala, jenže paní, která to má na starost, jsem dnes nezastihla, proto žádám o radu zde, abych už v pondělí mohla eventuálně "jednat"
Předem děkuju a užijte si víkend.
Dobrý večer. Pokud se nemůžete to udělat přes zástupce. Nebo nemusíte ani informovat živ. uřad. Poté musíte oznámit, že jste pozastavila živnost na zdravotní poj, sociálku a finanční uřad. Na uřad práce potřebujete potvrzení o době výkonu SVČ tehdy, pokud budete žádat o podporu v nezaměstnanosti.
*Pokud se nemůžete dostavit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.