Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte co je to skore bonity,chtějí 100Kč . za registraci a co dál?
Není to podvod,máte s tím někdo zkušenost?
Zkušenost nemám, ale můžu napsat, co si myslím. V první řadě si myslím, že by každý měl mít sám nejlepší přehled o svých dluzích. Pak by se nemusel dát strašit od podobných firem nějakými potenciálními dluhy. Je to prostě placená služba. Firma má přístup do nějakých databází dlužníků, ve kterých prověří tvoje jméno. Nikdy ti nedá záruku, že nedlužíš někomu, kdo tě v těchto databázích neuvede. Když se na Skore bonity podívám blíž tak zjistím, že byla založena před cca půl rokem a že má sídlo uvedené v honosné budově, ve které jsou kanceláře a pravděpodobně i poštovní schránky k pronajmutí. Pokud bych tedy zvažoval použití nějaké takové služby, šel bych se na uvedené sídlo firmy podívat a snažil se o osobní jednání.
doplněno 10.04.14 18:03:Máme internet, máme stránky té firmy, máme ARES a máme mapy se street view. K tomu stačí přidat vlastní rozum. Je toho málo?
Jestli chcete znát své dluhy a prohřešky, nechte si udělat výpisy z CBCN a CNCB. Jedná se o jediné oficiální bankovní a nebankovní registry se kterými všichcni spolupracují a nestojí to moc.
je to nesmysl parazitujici na lidech, co chteji pujcku, jdete zazadat o pujcku do sve banky a svou bonitu se dozvite zdarma a hned... pripomina mi to registrdluzniku.cz, ktery je to same v bledemodrem, postrasit ve spamu, abyste se regnul a pak zaplatil za to, jestli nekde nedluzite, tyhle "firmy" k tomu stejne nemaji pristup, je to proti zakonu na ochranu osobnich udaju
doplněno 12.04.14 00:28:jo jeste je www na odhad domu po internetu
poslete fotku a lokalitu a taky 100 Kc, nahodou jsem na to natrefil, kdyz jsem kupoval dum, ...protoze jsem programator, dost vazne jsem uvazoval, ze jejich bussiness plan okopiruju, protoze placnout castku podle lokality a fotky taky umim
a reality frci a lidi pri nakupu domu byvaji blaznivi
kdyz jich napise dost je na svete docela dost penez, tak snad mi to nikdo neukrade hhhh, ale ja si vydelam dost svoji praci, nez abych se snizil k temto ojebum
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.