Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odeslání fotky z mobilu do PC přes wifi

Od: dafna odpovědí: 4 změna:

Zdar. Jde nějak nastavit složka ve WIN7 - sdílení abych mohl odeslat fotku do pc..ten pc je připojen do sítě na AP a přes mobil jsem na wifi ve stejné síti..když si něco vyfotim abych si tam mohl poslat fotku a nemusel to řešit přes kabel..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

0x

řešení je zde

doplněno 20.02.14 10:52:

android telefon

stirecek*
hodnocení

0x

fotku si můžeš poslat na svůj email a otevřít/uložit v pc. Nebo použít dropbox, google či jiné úložiště...

naihonn*
hodnocení

0x

ES File Explorer File Manager umí tohle tak nějak mimochodem, že dokáže najít počítače v síti a k jejich sdíleným dokumentům se připojit. A pak už není problém tam tu fotku nebo cokoli jiného zkopírovat. A tahle aplikace dokonce umožňuje ještě jeden další způsob, a sice, že vytvoří svůj vlastní ftp server, ke kterému se pak pomocí jakéhokoli FTP manageru dá připojit a vesele kopírovat, mazat či upravovat. Zkrátka dokonalá aplikace, která v žádném android mobilu nemůže chybět. Tedy alespoň pro mě ne.

play.google.com/...

dafna
hodnocení

nakonec jsem použil aplikaci wifi file transfer :)

i tak diky všem ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]