Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Canabis

Od: hadrar odpovědí: 11 změna:

Kolik jointu si dáte za týden? :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

13.03.14 22:33
hodnocení

0x

0

praivo*
13.03.14 22:36
hodnocení

0x

0

zahul*
hodnocení

0x
Zdravím Tě,
nebral bych to na jointy, nehulil jsem jointy jen ze sklenenek a podobně. Za den okolo 1g zhruba jeden joint větší :) Ale přestal jsem s tím, prehanel jsem to :D
hadrar
hodnocení

Tak to mám podobné,taky toho je celkem dost,tak mám teď pořád kopr jak háááájzl:D :D

albatros498022*
hodnocení

0x

Už ani jednoho to mám dávno za sebou.

hodnocení

0x
Za svůj život průměrně 0.000913242 týdně :)

ukulele*
14.03.14 00:05
hodnocení

0x

0

buss
14.03.14 00:06
hodnocení

0x

neúrekom

ladinpraha*
14.03.14 00:19
hodnocení

0x

Nula.

Canabis

Teda Ládine, to je tak hezké vyprávění. Přesně podle mého gusta. *smich* Pobavila jsem se. Co se mne týče, tak už mnoho let nekouřím, ale také jsem to samozřejmě kouřila. Teda tohla vlastně ne. Bylo to v té Francii a tam se kouřil Hašiš. Byly to takové táfličky, ze kterých se ulamovovalo a drobilo se do tabáku. Mohla bych vyprávět... Jednou jsem se změnila v hada a přemluvila kamarádku, že je také hadem. Kouřily jsme to spolu. Čekaly jsme celkem důležitou návštěvu, bylo to tenkrát v Cannes. Nemohu tady popisovat všechno, ale ti lidé se do mého bytu nedostali, protože jsme obě ležely z druhé strany za dveřmi a na jejich zvonění a naléhání, abychom otevřely, jsme svorně odpovídaly, že bohužel nemůžeme, neboť jsme hadi a ti nemají ruce...

Tenkrát to mělo pro mne nepříjemné následky. Hodně nepříjemné. Byla to policie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]