Nejste přihlášen/a.
Teda Ládine, to je tak hezké vyprávění. Přesně podle mého gusta. Pobavila jsem se. Co se mne týče, tak už mnoho let nekouřím, ale také jsem to samozřejmě kouřila. Teda tohla vlastně ne. Bylo to v té Francii a tam se kouřil Hašiš. Byly to takové táfličky, ze kterých se ulamovovalo a drobilo se do tabáku. Mohla bych vyprávět... Jednou jsem se změnila v hada a přemluvila kamarádku, že je také hadem. Kouřily jsme to spolu. Čekaly jsme celkem důležitou návštěvu, bylo to tenkrát v Cannes. Nemohu tady popisovat všechno, ale ti lidé se do mého bytu nedostali, protože jsme obě ležely z druhé strany za dveřmi a na jejich zvonění a naléhání, abychom otevřely, jsme svorně odpovídaly, že bohužel nemůžeme, neboť jsme hadi a ti nemají ruce...
Tenkrát to mělo pro mne nepříjemné následky. Hodně nepříjemné. Byla to policie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.