Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Množství sperma vs otěhotnění

Od: prdimnatoo odpovědí: 7 změna:
Dobrý den chtěla sem se zeptat jedtli je možné otěhotnět když se na mne přítel udělal a já si myslím že jedna kapla jeho spermatu mi skončila v rozkroku a bojím se že se mohla dostat do pochvy
Předem děkuji za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že Vaši "obavu" vyjadřuje už Váš nick. Udělejte to podle něho a doufejte. Zdravím!

miklous*
hodnocení

0x
Zdravím. Nemožné to není, ale procento pravděpodobnosti je mizivé. M

buss
hodnocení

0x

No to záleží na tom, jak je ta potvůrka malá agresivní.

hodnocení

0x

Za našeho mládí se říkávalo: "Stačí kapka a jsi taťka."

A myslím si, že to platí pořád. Jaga.

stirecek*

Teď jsem to chtěl napsat :)

Anebo: "kdo neumí, vozí"

hodnocení

0x

Pokud skončila v rozkroku, tak se není čeho bát. Pokud skončila ve vagíně, může z toho být i regiment vojáků...

cuca*
hodnocení

0x

Vyloucit nelze nikdy nic.ale tohohle bych se nebala.to by asi museli byt super vykonne.

Spis bych se obavala toho sexu ktery predchazel. Pokud jste se celou dobu jen "drazdili"rucne, nic proti. Ale pokud se jednalo o klasickou souloz, kdy partner pred vyvrcholenim vytahne nadobicko ven- tak to neni moc dobry způsob. Neslysela jste nekdy, nebo osobne nezjistila, ze muzi i pred vyvrcholenim "něco"vypusti? A jste si jista, ze tam par tech potvurek neni? Kondom, kondom, kondom. Oni muzi radi presvedcuji, ze to maji pod kontrolou, ale stoji to za ten risk? Zde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]