Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odpovídat na dotazy

Od: jirka2® odpovědí: 6 změna:

Neznáte nějakou stránku, kde by byly všemožné nové vzory smluvy, žaloby, žádosti, dohody, stížnosti, závěti, oznámení zdarma ke stažení?
Zdroj: poradte.cz/...

Zajímalo by mne jak odpovědět na danou otázku bez vložení URL adresy k daným smlouvám.? Tak abych neporušil pravidla poradny? Napadá mne přes vnitřní poštu,ale pak na co je tu ta poradna? Odpověď: Na internetu je plno smluv nic neřeší.spíše uráží.Přesně odpovědět taky nelze protože otázka je všeobecná ne k jedné smlouvě.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

odkazy na konkrétní strany jsou vítány především od těch, kteří dané stránky znají a vědí co doporučují. Papouškovat vyhledavače nemá smysl. Vyhledavač ví odpověď skoro na každou otázku... to je právě rozdíl mezi vyhledavačem a poradnou - předání osobní zkušenosti.

doplněno 19.02.14 13:26:

můj text snad není útočný :)

hodnocení

Tazatel může být začátečník a nemusí vědět jak vyhledávat Protože kdyby věděl tak se tu tak všeobecně neptá.Chtěl jsem přímou odpověď a ne ůtok.

doplněno 19.02.14 13:23:

Na víc se tazatel ptal na stránku kde by to našel.

doplněno 19.02.14 13:46:

axus asi nějak pomali chápu ale na tom Goglu je aspoň10 stránek o které žádal. A reklama jaká?

doplněno 19.02.14 14:48:

Sebod když teda požádáte o doporučení na nějakou vhodnou stránku pro Vás přijde jich určitě více tak stejnak musíte všechny ,,prohrabat" abyste zjistila která je nejvhodnější. Co člověk to názor.

Ale ještě mi nikdo neodpověděl jak takový odkaz URL stránky poslat abych neporušil pravidla poradny Mohu si myslet že ten můj je ten nejlepší a záleží jen na tazateli jak odpověď vyhodnotí.

Tazatel se pta, kde to najde, nevidim duvod, proc sem tu adresu nedat, pokud vis, ze tam je co hleda a nejlepe ve slusne kvalite.

To prece nicemu neodporuje.

Rekl bych, ze jde docela jednoduse poznat, kdyz si tu nekdo dela reklamu.

doplněno 19.02.14 13:32:

Jo ted na to koukam, ze ty si ho poslal na google.

To ale neni to, co tazatel hledal, ze, odkazat ho na vyhledavac...

sebod*
Ke své práci potřebuji spousty smluv, žádostí atd. Jistě, můžu si dát název toho, co hledám do vyhledavače a pak se v těch odkaz "hrabat", než najdu ten pro mě nejlepší. Člověk nad tím stráví spoustu času. Takže když hledám něco konkrétního, tak také radši volím tu možnost, že oslovím lidi, kteří by o něčem vhodném věděli a dám na jejich doporučení. Jdu pak už na konkrétní stránku, ke které jsem dostala doporučení.
iz*

Jirko2, člověk, který si dokáže vyhledat internetovou poradnu a vložit do ní dotaz, určitě zvládá i vyhledávání prostřednictvím vyhledávačů. Vy jste dal odkaz na Google a obhajujete jej tím, že hned první odkaz vede na požadovanou stránku. Nevede.

Podíval jste se na tu stránku, zkontroloval jste ty vzory? Opravdu odpovídají platné legislativě? A všimnul jste si, že odkazy na vzory vedou na další web? (Ty smlouvy na webu z prvního odkazu nejsou!)

------- Já sama odkazy používám poměrně často.

Používám je k doplnění svých odpovědí, aby si každý mohl najít potvrzení v příslušném zákoně apod.

Někdy odkazuji i jinam, ale vždy si napřed web projdu, takže vím, nač konkrétně odkazuji.

hodnocení

.Když mi někdo ukáže cestu tak už není problém zbytek dohledat.Nevím proč tak reagujete. Já osobně jsem ty tiskopisy jsem tam našel a platné pro rok 2014.Ano na první stránce kliknu na nějakou smlouvu a ta mě převede na druhou kde hned na začátku je ta smlouva ke stažení Nevím kde je problém. Smlouva o zániku služebnosti bytu (věcného břemene) - vzor, tiskopis, formulář ke stažení online zdarma

Vzor je opraven dle nového občanského zákoníku 2014

Tak že Vám odpovídám Stránku jsem si skontroloval ověřil funkčnost. Ale každá ta jiná smlouva má jinou stránku samozřejmě. Je to jak byste se divila že kniha má v zadu obsah kapitol ze kterých si najdu na které stránce co je.Nic neni zadarmo a tak právnici si tak zajištují reklamu

výtka
Upozornění od administrátora 20. 02. 2014 19:37:32
Není potřeba motat se v kruhu, lepší přijmout jinou možnost :) Pravidla odkázáni na vyhledávač zakazují, na konkrétní stránku ne. Nic víc, nic min.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]