Ahoj,koupil jsem si na Alze sluchatka urbeats by dre,jsem spokojeny,ale provedeni by si myslim mohlo byt o neco kvalitnejsi,protoze konektor ktery je rovny je krivy..Neni to zase zadna tragedie,mozna to tak ma byt,ale za tu cenu by jsem cekal preciznejsi praci..Sluchatka muzu vratit ve 14 denni lhute,to vim,nakupoval jsem pres net,ale zrovna byli v akci o 500 korun levnejsi,tak to nechci..Ale jestli je moznost vymeny,s tim ze jsem nespokojeny jen s timhle kusem,dekuji..
S Alzou je většinou dobré jednání (resp. se myslím oproti minulosti o dost zlepšili). Normálně bych tam zašel s tím, že Vám přijde, že je ten konektor křivý a jestli by Vám to vyměnili za jiný kus. Podle mě s tím nebudou mít problém a pokud je budou mít skladem, vymění Vám to na místě. Radši bych hned zkontroloval ta nová sluchátka - abyste pak nezjistil, že to je takhle schválně (křivý konektor)...
sanka*
Chtel by jsem ta sama sluchatka,stejny model..ale proste je vymenit..Bohuzel by jsem to musel zase resit postou,prodejnu nemam nikde pobliz..
tomasek*
Aha. To bych se tedy nejdřív s Alzou domluvil po telefonu nebo emailu. Asi to problém nebude. Pokud je ten konektor nakřivo (a nemá to tak být), tak by to měli brát jako reklamaci a zaplatit Vám i dopravu (jen si musíte schovat podací lístek z pošty a poslat jim ho oskenovaný).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.