Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Protektory pneu

Od: pneutom odpovědí: 6 změna:

Ahoj, jaký máte názor na protektorové pneu? Myslíte si že je jedno jestli koupim nové a nebo protektorované? Nové mě vyjdou na 5,5 tisíce a protektorované na 3,5 ... prosím o názory vás .. Děkuji předem ...
Ukázka co bych koupil:
pneusoukup.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Muj nazor je takovy, ze kdyby jste mel zarucene, ze neni poskozena kostra pneu, tak proti protektorum nic nemam. Ale vy jako zakaznik nevidite jak bylo s pneu zachazeno puvodnim majitelem, takze by jsem do toho nesel. Mozna by jsem uvazoval o protektoru z vlasnich ojetych pneu.

Radeji kupte nove, budete vic v klidu

hodnocení

0x

Záleží na použití. Kdysi na autech, kterými se jezdívalo do cca 110 km/h, ale spíš míň (Š110, Š120, Favorit) jsem protektory používal. Obvykle byl problém je vyvážit a dost často měly různou tuhost kostry, takže auto nad 80 km/h, nebo po prudším škubnutí za volant plavalo, ale dalo se s tím žít. Vzorek i materiál býval dobrý. Dnes, když člověk chce na dálnici jet vlevo, tak musí jet s ostatními 160 už bych je nesnesl. Takže jestli někde jen popojíždíte po okrskách, tak se to dá, jinak spíš ne.

hodnocení

0x

pokud jezdis po okrskach a mesto tak klidne , na dalnici bych si uz netroufl , prece jen kdyz se neco stane , pri te rychlosti tak to neni sranda. I kdyz kamioni tak jezdi miliony km a vse v poho. A vraniky jsou dobre pneu , mel jsem zimaky a parada.

hodnocení

0x

Dnes jsou schopni protektor i na moto,tak proč ne na OA? A Pneuvraník? není co dodat.Se svým jsem na jedné cestě na neprotektorech při 110 jel hodně rychle a ve stejném úseku ve služebním golfu na vranících jsem tam jel 140 než jsem zjistil,že jedu tak rychle-jel jak po kolejích! (pro srovnání-Cíťa Xantie 1,8i16V se 110 kobylami pneu 185/65R14 na hlínách SWIFT a Golf 3 1,9TDi výkon nwn,14" šířku a profil nwn)

Už jsem na protektorech najel hejno km a jediné první koupené měli problém-byli špatné,nešli vyvážit,reklamoval jsem je (2ks) ,náhrada za ně již byla OK!

Souhlas s Dieselem - s Vraníky se dá jezdit naprosto v pohodě.

ovicyx5s
hodnocení

0x

Pokuď se výroba protektorů myslí vážně, tak jsou stejně kvalitní, jako nové pneu.

U nás každý protektorovaný kord je podroben rentgenu, kde se každý problém pozná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]