Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jaký máte názor na protektorové pneu? Myslíte si že je jedno jestli koupim nové a nebo protektorované? Nové mě vyjdou na 5,5 tisíce a protektorované na 3,5 ... prosím o názory vás .. Děkuji předem ...
Ukázka co bych koupil:
pneusoukup.cz/...
Muj nazor je takovy, ze kdyby jste mel zarucene, ze neni poskozena kostra pneu, tak proti protektorum nic nemam. Ale vy jako zakaznik nevidite jak bylo s pneu zachazeno puvodnim majitelem, takze by jsem do toho nesel. Mozna by jsem uvazoval o protektoru z vlasnich ojetych pneu.
Radeji kupte nove, budete vic v klidu
Záleží na použití. Kdysi na autech, kterými se jezdívalo do cca 110 km/h, ale spíš míň (Š110, Š120, Favorit) jsem protektory používal. Obvykle byl problém je vyvážit a dost často měly různou tuhost kostry, takže auto nad 80 km/h, nebo po prudším škubnutí za volant plavalo, ale dalo se s tím žít. Vzorek i materiál býval dobrý. Dnes, když člověk chce na dálnici jet vlevo, tak musí jet s ostatními 160 už bych je nesnesl. Takže jestli někde jen popojíždíte po okrskách, tak se to dá, jinak spíš ne.
Dnes jsou schopni protektor i na moto,tak proč ne na OA? A Pneuvraník? není co dodat.Se svým jsem na jedné cestě na neprotektorech při 110 jel hodně rychle a ve stejném úseku ve služebním golfu na vranících jsem tam jel 140 než jsem zjistil,že jedu tak rychle-jel jak po kolejích! (pro srovnání-Cíťa Xantie 1,8i16V se 110 kobylami pneu 185/65R14 na hlínách SWIFT a Golf 3 1,9TDi výkon nwn,14" šířku a profil nwn)
Už jsem na protektorech najel hejno km a jediné první koupené měli problém-byli špatné,nešli vyvážit,reklamoval jsem je (2ks) ,náhrada za ně již byla OK!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.