Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové parametry Nova Cinema v sat.vys.Skylink

Od: olaf71* odpovědí: 3 změna:

Frekvence: 11973 MHz, polarizace: vertikální, symbolová rychlost: 27500, FEC: 5/6.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A otázka je kde? Tyto parametry jsou dosupné v EPG Novy Cinemy už min,. od vánoc.

doplněno 10.01.13 20:35:

Martinhájek: A mimochodem to o tom Zoomu je tam taky *smich*

doplněno 11.01.13 16:57:

Olafe, já jsem to nějak takto pochopil, ovšem jelikož spousta nově příchozích nepoužívá vyhledávání a rovnou zadává novou otázku, tak je tohle vaše sdělení předčasné a tudíž možná i zbytečné. A taky jelikož ty parametry jedou na Cinemě místo EPG, tak je těžko někdo přehlídne. Ledaže by EPG vůbec nepoužíval a pak najednou místo Cinemy jel Zoom. Ale kolik takových lidí je?

Ale až nám tady někdo bude bulet, že mu to nejede, šak my mu už poradíme *mala**smich*

martinhajek*
Žádná otázka nebyla.
A jen tak mimochodem, na její staré pozici začne od prvního února vysílat dokumentární Prima ZOOM. V DVB-T to bude v MUXu 3.
olaf71*
hodnocení

když volně diskutuji, tak musím pokládat otázku?

tato informace, kterou jsem napsal, je s předstihem pro ty, kteří se tu budou za nedlouho ptát, proč nejde Nova Cinema, jak už se to tu stává *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]