Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vnitřní pošta

Od: starena* odpovědí: 8 změna:

Prosím, nevím, jak se používá vnitřní pošta, co musím udělat, atd.

Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na Vašem místě bych začal registrací. Pak už pošta funguje bez problémů

starena*
hodnocení

Registrovaná jsem, zřejmě i pisatel, co mi je ochoten více poradit ve vnitřní poště, ale jak si mám teda počínat?

Děkuji..

Registorvaná možná jste, přihlášená však jistě ne. V tom je problém.

a také se píše jen jméno např promon nikoliv promon®

hodnocení

0x

Hlavně musíte být zaregistrována.

Potom kliknete na tlačítko "Vnitřní pošta"..potom vpravo "Napsat nový vzkaz"...

Do pole "komu" napíšete nick toho komu píšete...

Potom napíšete co máte na srdci...a odešlete.

Odpověď Vám přijde opět do Vnitřní pošty.

Je to pro takové "soukromé" povídání..a často může mít své opodstatnění.

solenza*
hodnocení

0x

Pokud chcete nekomu napsat, klikněte na liště na záložku Vnitřní pošta, poté na Napsat nový vzkaz a do pole komu napište uživatelské jméno uživatele, kterému chcete naspat. Psát se dá jen uživatelům, kteří jsou zaregistrovaní.

hodnocení

0x

Kliknutím na vnitřní poštu si ji otevřete. Do obdélníčku KOMU napíšete nick adresáta. Do obdélníčku předmět to, čeho se dopis týká. Např.

Komu: Babajaga

Předmět: Recept na makové buchty.

No a pak už napíšete do té plochy, co máte na srdci. Vpravo nad tou plochou je ODESLAT, na to kliknete a vnitřní pošta je odeslána.

Klidně bych Vám zkusila něco poslat, ale nemohu. Vy totiž nejste zaregistrovaná a tak nemůžete vnitřní poštu používat. Pokud byste se časem chtěla zaregistrovat,můžete vnitřní poštu využívat. Jinak ne. Jaga.*placni*

doplněno 18.02.14 15:03:

Než jsem to nadatlovala, už jsem poslední. Ale nevadí, lepší poradit 5 x než vůbec.

Zaregistrovaná nejste, to je vidět na vašem nicku. Tak to musíte napravit, pokud si chcete s někým dopisovat vnitřní poštou.

starena*
hodnocení

Všem srdečně děkuji za pomoc, na PC pěkně plavu, ale s Vaší ochotou jsem to zvládla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]