Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parkovací kotouček pro ZTP

Od: mija* odpovědí: 5 změna:

V Havířově a určitě i v dalších městech jsou některá místa na parkováni pro ZTP označené cedulkou že musim mit parkovaci kotouček, ten zasunu za sklo a na něm označím parkováni na 2hod.Potud bych tomu jakž tak rozuměla aspon si myslim, ale nevim kde ten kotouček mám vyzvednout nebo koupit? Ráno jsem tam na tom místě vyhlížela Městskou policii že by mi snad poradili, ale nebyla jsem úspěšná. Divala jsem se i na stránky města ale ani tam mi to nic neřikalo a tak prosím o radu tady.Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koupila jsem si parkovací kotouček v Albertu - Hypernova na jejich info a používám ho všude,kde to požadují při parkování.

doplněno 13.03.14 10:37:

Stojí 5kč.

mija*
hodnocení

Mooc vám děkují ( tak jednoduché a já po tom pátram jak detektiv. )

hodnocení

0x

Určitě se dá někde koupi,nebo objednat na netu,ale to už bude cena vyšší

lidus*
hodnocení

0x

V některých městech ho zdarma dostanete na obecním úřadě, někde ho zdarma dá info centrum města, jinde na radnici za cenu 10-20Kč. Bohumín radnice 10Kč, Havířov jsem nenašla ale zajděte tam a jistě pořídíte.

doplněno 13.03.14 11:29:

Parkovací kotouček-hodiny za cenu 20-30 Kč, plastové, vedou tam kde prodávají autodoplňky. Dokonce i OBI, Hoby market, Globus.

hodnocení

0x

Papírnictví, dětské hodiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]